tirsdag 25. september 2012

Babykulen kuler seg

Her om dagen da jeg var hos Svigermor, utbryter hun: "Se! Du har jo fått mage jo. Se dere, Monica har jo fått mage!" Jeg svarte med: "Ehm.. Den nei. Det er luft det. På morgenen er den flatere enn en pannekake - faktisk!" De siste to morgenene har jeg derimot lagt merke til at den står like mye ut da, som på kvelden. Den står til og med ut når jeg ligger på ryggen i senga. Så babykulen driver og kuler seg om dagen. Den O'store vokseperioden er jeg inne i nå, så det er kanskje ikke så rart om magen vokser i takt med babyen. Håper bare resten av meg slipper å vokse noe særlig :-)


Ellers var jeg og hentet gravidbuksene mine på Posten i går. Jeg tok dem ut av posen nå i stad, så på dem og tenkte: "Herregud, hva er dette?! Flagg..?". De var enorme. Jeg tok dem på meg, og de...satt som et skudd! Neida. De ramlet av meg. Hvem hadde trodd at størrelse 27 skulle være noe heeelt annet når det kom til mammabukser? Jeg prøvde nemlig å spille safe, med å gå opp en størrelse. Jeg kan kjempe imot det så mye jeg vil, men fakta er at vekten vil kun gå én vei de neste månedene. Uansett, de skal byttes. stor har jeg aldri planer om å bli! Jeg mener; det må være en produksjonsfeil. Jeg har større størrelser i skapet mitt, som er mindre enn disse to - til sammen, alle sammen. Jeg får nok ta meg en tur på HM, og prøve buksene før jeg kjøper. Høres lurt ut!

Ellers er jeg en heldig vinner av et kjøttkaketryne. Like etter at jeg fant ut at jeg var gravid (ja, tror det var på den tiden) dukket det opp små røde prikker rundt munnen min. Kviser?! Jeg har hatt to kviser i hele mitt liv, og stusset litt på dette. Med Teo hadde jeg aldri en eneste kvise. Med tid og stunder har disse "kvisene" formert seg så til de grader. Nå som de dekker hele nedre del av ansiktet mitt ser jeg at det er ikke kviser, det er utslett. Det ser faktisk ut som hormonutslett/melkeutslett (sånn nyfødte bebiser kan få). Altså.. Er det ikke nok å bære på en baby, må jeg se ut som en baby også? Nå er det blitt så ille at jeg vurderer å oppsøke noen. Noen, hvem som helst, bare hjelp meg! Jeg tør ikke smøre, jeg tør ikke vaske, jeg tør ikke sminke - det eneste jeg tør er å stirre. Og tro meg, dét gjør jeg - samtidig som jeg irriterer meg grønn! Så ser dere en vandrende kjøttkake i Ski, ta og vink a - det er bare meg :-)

Jeg har flere innlegg på lur nå. Blant annet en give away. Så stay tuned. Nå må jeg stikke. Timeplanen min er jo så full om dagen....

7 kommentarer:

Hege sa...

Gratulerer med baby i magen:) Herlig <3

Hege sa...

HM-gravidbuksene er ganske små i størrelsen - knekker selvfølelsen:P Bare til info- så du ikke får sjokk:P

Tonje sa...

Så fin liten babykul! :)

Produktene til Kremfresh er fantastiske på "gravidhud" :)

Monica Jensen sa...

Tonje:
Passer de til ansiktet også? :D

Tonje sa...

Ja! :)
Det er egne produkter for ansikt også, men man kan fint bruke de som er ment for hele kroppen :)

Monica Jensen sa...

Hvor kjøpet man disse produktene da? :)

Tonje sa...

De har butikk i 1.etg på Sandvika storsenter, med kjempe flinke ansatte. også har de nettbutikk ; kremfresh.com

:)