tirsdag 18. september 2012

Dagens antrekk // Dagens gjøremål

Slik startet vår dag:


Full avslapping foran TV-en. Natten var bedre enn forrige natten. Hovedsakelig takket være min gode venn paracet. En liten rumperakett gjorde underverker, og både store og små fikk en god dose søvn. Da luringen ville i barnehagen i dag tidlig måtte jeg sette ned foten. Han er pottetett, og på tross av at energien er på plass, er det greit med en rolig dag. Greit å la være å smitte hele gjengen i barnehagen, og så er det også greit å ha en dag til å hente seg litt inn. Bade i søledammer er ikke heeelt tingen når snørra renner og halsen er sår!

Etter et langt bad, lek med togbaner og litt husarbeid var det tid for å komme oss litt ut. Vi skal være passe syke hvis vi skal holde oss inne én hel dag sammen. Da kan fort stemningen bli litt sur. Luft trenger vi - om det så bare er en tur på butikken. Vi besøkte mormor på jobb. Det er alltid stas. Der kan Teo være kontormann, og så kan vi gå på lageret etterpå for å se på trucken. Jeg har praktisk talt vokst opp på jobben til mamma (for å sette det sånn litt på spissen), og derfor føles det rimelig naturlig og titte innom med Teo på slep. Etter jobb-besøket dro vi videre på butikken for å handle inn til dagens middag. Mamma og familien kommer for å spise med oss. I tillegg har Nicklas bristet ribbeinet sitt, så han kommer direkte hjem etter jobb. Det er ikke ofte han får tid til å spise middag med oss, så det skal bli koselig, på tross av grunnen ;-)

Ellers er dette dagens antrekk:


For godt over ett år siden lånte (fikk?) jeg en bukse av Live. Den har blitt svært lite brukt, for den er så lav i livet at den er umulig å bøye seg i. Da vises nemlig hele rumpa mi. Fordelen med det lave livet er at jeg får buksa igjen, under bollemagen. Hurra! Let's face it, om et par måneder vil jeg helst slippe å bøye meg på generelt basis, så da har ikke lavt liv på buksa mi noe å si uansett ;-) Endelig kunne jeg ta på meg klær som jeg følte meg vel i. Jeg blir mer og mer fornøyd med at høsten har ankommet Norge. Varmt vær og skinnende sol (som vi virkelig er frelst med her i Norge...) er uansett ikke noe å hige etter når man er gravid og i klein form uansett. Så, igjen; hurra for høst!

Nå skal jeg komme igang med middagen. Det var godt å sette seg ned litt. Teo underholder seg selv. Jeg fikk 10 minutter til å koble litt av i stillhet. Det er første gang i dag! Ha en fortsatt fin tirsdagskveld :-)

2 kommentarer:

Frøken K sa...

Jeg er en STOR fan av sommeren, men dette er vel første året jeg har vært strålende glad for høst!
Vekket mannen midt på natten, bare for å utbryte et gledeshyl over regnet som hamret på vindusruten, haha.

Fikk nok av å være varm og klein i sommer!

Monica Jensen sa...

Ja, enkelte år er det faktisk helt greit med høst. Blir mer og mer glad i høsten for hvert år, men det har nok mye å gjøre med at sommeren er en skuffelse vær-messig hvert år også. Det trenger allikevel ikke bli en laaaaang og alt for kald vinter ;)