mandag 10. september 2012

Den kommende storebrorFør vi valgte å gjøre babynyheten offisiell måtte selvsagt den kommende storebroren få vite om hemmeligheten i Mamma's mage. Han har lenge spurt om når han skal bli storebror. Jeg har også fått spørsmål fra han titt og ofte om jeg har baby i magen min. Vi gledet oss derfor masse til å dele nyheten med han :-)

Vi viste et bilde fra ultralyden. Han sa selvsagt med én gang at det var han inni magen til mamma. Han har jo sett ultralydbildene fra da han var en liten huleboer. Da han forsto at mamma hadde en baby i magen sin, og at den var der akkurat nå, ble han først en liten tullegutt, så litt rar og så litt glad. Det var nok litt blandede følelser og tanker som surret rundt i det lille hodet til 3åringen min. Nå vet han det, og da skal han få vende seg til tanken på sin måte. Det blir nok litt mer virkelig etterhvert som magen vokser og terminen nærmer seg. Enn så lenge får han prate om det når han selv ønsker det :-)

Meg: Inni magen er det en liten lillesøster eller lillebror som venter på å bli kjent med deg.
Teo: En lillebror!
Meg: Det vet vi ikke enda. Det kan være en jente eller det kan være en gu...
Teo: Gutt! Jeg vil bare ha en gutt!
Meg: Ja, vi får se. Det kan være en lillesøster eller en lillebror.
Teo: En lillebror. Han kan hete Teo :-)

Dette høres forsåvidt kjent ut. Jeg mener jeg har hatt en lignende samtale med Nicklas en gang i tiden også ;-)

Nå har i hvertfall den viktigste personen av dem alle fått vite hemmeligheten som har gjemt seg i magen min de siste tre månedene. Den kommende storebror. En fantastisk herlig liten person, som plutselig skal dele på mammaen sin med en ny liten tass 

2 kommentarer:

Tonje sa...

Teo blir nok en fantastisk storebror! :)
Her var det også lillebror som var øverst på listen (og forsåvidt det eneste på listen;)) til Sebastian, men nå som lillesøster er her forguder han henne mer enn noen, tror jeg! Veldig stolt av henne er han iallefall <3

Ha en fiiin mandag, forhåpentligvis uten kvalme!
Vi skal ut å trille i regnet :)

Klem

Monica Jensen sa...

Hehe, er det ikke ofte sånn det er, at små gutter vil ha småbrødre? Håper han synes det er stas uansett kjønn hvertfall. Kjenner jeg er litt spent på hvordan han vil takle det :) Han har jo vært hele min verden i snart 4 år, og plutselig må han dele på oppmerksomheten. Det blir rart. Samtidig har han godt av det. Bra med søsken :)

Ha en god natt, snuppa. Klem