søndag 16. september 2012

En good dag

I går kveld da venninnene skulle gå ut døren, våknet Teo og kom tassende ut i stua. Vanligvis ville jeg sendt han tilbake i seng, men han var både veldig våken og hadde mange spørsmål på lur. Vi to ble til slutt sittende i sofaen i over en time. Pratet om at han skulle bli storebror, så på ultralydfilm fra da Teo var i magen, og så ballet det på seg med filmklipp fra da Teo var baby. Vi koste oss innmari, og det var nok ekstra stas at vi gjorde noe "ulovlig" - nemlig å være våkne midt på natten. For første gang siden den store nyheten var han 110% klar for å bli storebror. I dag har han bare vært et stort smil, med enda flere spørsmål :-)

Når gårsdagen var litt slitsom, er det godt å vite at det alltid kommer en ny dag. I dag har derimot dagen vært fantastisk. Ikke noe er som å ha en fornøyd liten gutt i hus! Jeg har også lært meg at jeg kan få han til å gjøre omtrent alt, så lenge jeg starter setningen med "jeg har en utfordring til deg....". Gutter er så enkle :-)


Nå koser lillemann seg i sofaen med iPad'n. Straks skal vi dra avgårde til Lørenskog der kjæresten spiller kamp. Sesongens første seriekamp er igang! Teo gleder seg til å heie! 

3 kommentarer:

Tonje sa...

Hehehe, her er det "første mann.." som funker på alt :)

Så koselig når man kan sitte å prate med dem sånn. Seb lurte på om ikke vi skulle "ta et glass saft og prate sammen" i uken som var, måtte jo le litt av han, men det er jo kjempe spennende å få høre hva de går rundt å tenker på i den alderen! :)

Kos dere på kamp! Heia heia!!


Klem

Kjekk Kar 16 sa...

Hey Monica! Skrur du din swag on når du våkner om morgenen?

Monica Jensen sa...

Kjekk kar 16:
Trenger ikke å skru på noe som alltid er på!

Tonje:
Ja, det har virket i lang tid, og fungerer fortsatt - bare ikke alltid lenger. Da er det godt å ha et alternativ som foreløpig fungerer som bare det ;)

Haha, Sebastian har så mange gullkorn! Herlig nå som man kan faktisk føre ordentlig samtaler med dem, ja - og prate ut om ting. Føler det skaper ett enda tettere bånd :)

Klem