mandag 10. september 2012

En liten babyhump

Det er dette jeg har ventet på - tiden da hemmeligheten skal avsløres. I den første tiden i et svangerskap står livet litt på pause. Man er ofte i dårlig form, man har mange tanker, og behovet for å prate om den lille hemmeligheten er stort. Jeg, som i tillegg er blogger, har derfor hatt store problemer med å skrive til dere. Jeg har jo ønsket å rope ut; JEG ER KVALM. JEG ER REDD. JEG ER GLAD. JEG ER FORVIRRA. JEG ER....GRAVID! Nå kan jeg endelig gjøre det, og flere kilo har dermed forsvunnet fra skuldrene mine. Vi trenger ikke lenger skjule det i festlige sammenhenger (tusen takk til Lena som har blandet alkoholfrie drinker til meg - du gjorde det hele litt lettere ;-)). Jeg trenger ikke lenger føle at jeg er en "festbrems" fordi jeg ikke orker det ene og det andre. Nå kan jeg si det som det er; jeg er gravid og jeg har vært totalt tappet for energi!


Å ha en liten vilter pjokk hjemme, når man er kvalm og kjemper for å holde øynene åpne, er ikke alltid en dans på roser. Det har vært en utfordring på flere måter, og jeg har fått kjenne på den dårlige samvittigheten. Før var jeg en leken mamma, som tullet mye. De siste ukene har jeg ikke orket det lille ekstra i like stor grad. Det har nok lillemann merket. Heldigvis vet jeg at energien pleier å komme så smått tilbake rundt disse tider, og jeg merker at tålmodigheten min er flere hakk lenger nå om dagen, så jeg er positiv. Snart får han mammaen sin 100% tilbake igjen :-) Faste, små måltider - og ikke minst sunn mat - har hjulpet meg mye. Så lenge blodsukkeret mitt er stabilt, er formen stabil. I dag har vi tullet masse sammen etter barnehagen. Det er en liten stund siden sist vi lekte på den måten. Det var godt for mammahjertet mitt. Jeg merker at formen og energien kommer sakte tilbake.


Til slutt vil jeg si tusen takk til alle dere som leser bloggen min. Tilbakemeldinger fra dere setter jeg stor pris på. Jeg blir nesten litt overveldet. Besøkstallet mitt steg til himmelen i går, og i dag har jeg faktisk over 1000(!) unike lesere hittil. Ny rekord! Jeg tror også at kjæresten rundet facebook etter at han fortalte nyheten til sine venner og bekjente i går ;-) Det var nok mange som ble overrasket, men samtidig var det nok også flere som så den komme. Nå er vi klare for fortsettelsen. Jeg ser fram imot det hele med litt skrekkblandet fryd, er det lov å si det? Det blir spennende å få en vår-bebis i hus. Skulle nesten tro det var planlagt, for terminen er jaggu på samme tid som håndballsesongen nærmer seg slutt. Bra timet, kroppen min!

Nå skal jeg snart ta kvelden. Venter bare på at kjekke kjæresten skal komme hjem fra trening. Sov godt, tittere. Jeg setter så stor pris på deres besøk her inne 

6 kommentarer:

Lena sa...

Alltid hyggelig å blande drinker til deg Monica ;)

Véronique sa...

Fin mage du har ♥

Håper det kommer til å gå bra med bekkenet ditt under svangerskapet.

Helene sa...

Gratulerer så mye!

Blir så koselig og spennende å følge deg i svangerskapet ditt.

Nå blir livet deres dobbelt så travlet og dobbelt så herlig.

Monica Jensen sa...

Lena:
På tide at jeg snart blander noen til deg nå. Du kan få med alkohol da :D

Veronique:
Tusen takk :) Det håper jeg også :)

Helene:
Tusen takk :) Det er sant. Vi har en spennende tid foran oss :)

Lena sa...

Ja, Monica det gleder jeg meg til ;)

Tonje sa...

Så fin pitteliten babykul! <3