mandag 3. september 2012

En ny start

Endelig fikk bloggen det den trengte - en forandring. Jeg har lenge hatt så mye på hjertet som jeg ønsker å dele med dere. Skrivelysten har derimot ikke vært helt til stedet, og dermed har jeg havnet inn i en ond sirkel, der jeg føler jeg publiserer det ene halvferdige innlegget etter det andre. Jeg har hatt så lyst, men jeg har ikke helt fått til. Nå som bloggen har fått et nytt friskt pust (takket være veldig tålmodige og flinke Stine Lervik) er jeg klar for å gi litt mer av meg selv igjen. Det klør i fingrene mine :-)

Jeg går en spennende høst i møte, og har lagt meg flere planer for fremtiden. Jeg har også lagt meg visse tanker om studier. Sommeren har vært en fin tid, men samtidig en tøff tid. Jeg har sett litt håpløst på fremtiden og jeg har vært fortvilet over rygg og kropp. En fugl hvisket meg i øret at det ville ordne seg. At jeg ikke måtte fokusere på det jeg ikke lenger kan gjøre, men fokusere på det jeg kan gjøre. Jeg har nemlig mange muligheter foran meg. Selvom jeg ikke lenger kan ha en 8-16 jobb på rumpa, finnes det da alltids nye utfordringer der ute for meg. Likte rastløse meg egentlig å sitte på rumpa fra 8-16 uansett..?

Jeg skal ta opp fag som har hengt over meg lenge. Jeg har vært i møter med NAV. Jeg skal videre på utredning av rygg og hofter. Jeg skal finne ut av mitt liv, sammen med de menneskene jeg er glad i. Livet mitt har så vidt begynt. Jeg trenger ikke å sitte den dag i dag med svar på alle spørsmål jeg lurer på. Det eneste jeg trenger å vite er at alt ordner seg - også for meg. Bare vent og se :-)

En ny start. En ny høst. Det høres perfekt ut!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blir spennende og se hva høsten bringer!

Tonje sa...

Så fin ny header! :)
Godt med en "ny start" innimellom :)

Spennende med studieplaner da - hvilke fag skal du ta? :)
Skal ta et par som privatist jeg, og merker så godt at jeg er helt ute av rutiner når det kommer til å sette seg ned å få lest..

Ha en fin tirsdag!

Klem

Monica Jensen sa...

Det er historie jeg må ta opp. Jeg tar det som privatist jeg også :)
Når jeg evt begynner å studere får jeg se. Så fort som mulig. Er en lang vei å gå gjennom NAV først, og ikke sikkert det går i boks, men jeg lever i håpet :-)

Lykke til med lesing :-)

Klem

Tonje sa...

Du får gi en lyd hvis du trenger noen å løse eksamensoppgaver med når det nærmer seg, jeg tar historie jeg også! (og fysikk og kjemi..).

Krysser fingrene for at det går fort hos NAV! Lov å håpe iallefall ;)