søndag 2. september 2012

Formen skurrer

Er det flere der ute som merker at høsten har kommet på formen? Jeg antar det. Føler "alle" sliter med forkjølelse om dagen. Jeg er intet unntak. Hodet sprenges, i likhet med nesa. Da er det deilig med en rolig kveld i sofaen, sammen med kjæresten og hans gode armkrok. En kopp (eller tre) med varm te er heller ikke å forakte, og stearinlys hjelper på stemningen. 


Nå skal serien våres snurres i gang på tv-en, og dataen skal legges bort. Nå er det total avkobling som gjelder, og så krysser jeg fingrene for en litt bedre form i morgen :-) Tvi tvi!

PS: Jeg vil veldig gjerne gi bloggen et friskt høstpust, men fantasien min er litt så som så om dagen. Vil du hjelpe? Eller kjenner du noen som kan hjelpe? Jeg tar nemlig i mot all den hjelp jeg kan få når det kommer til et nytt design. Jeg skal innrømme det - jeg er ikke så god på sånt :-)

Ingen kommentarer: