fredag 28. september 2012

#fredagsmys

Har du kommet deg på instagram enda? Jeg er der og jeg oppdaterer stadig. Mange av bildene legger jeg også ut her på bloggen, men det er også en del som kun er for mine instagramvenner. Hvis du vil følge meg finner du meg under nicket monix87 :-)

I dag har Teo og jeg vært på shopping i Sverige. Vi lagde også i stand deilig middag til Nicklas kom hjem fra trening. Kvelden har gått med til Norske talenter, fredagsgodt og latter. Nå som kveldene er mørke er det ekstra kos å samles i sofakroken på fredagskvelden. Jeg liker at Teo har blitt såpass stor at han også har begynt å sette pris på sånt - sene kvelder med familieunderholdning på tv'en, der levende lys lyser opp rommet :-)

I løpet av helgen skal jeg legge ut en liten give away. Til dine hender. De må man ta vare på nå som kulda kommer. Du får titte innom senere ;-)

Nå skal jeg se avslutningen av Norske talenter med kjæresten. Etter det venter resten av gullrekka. Typisk mammahelg. Stille og rolig.
Ha en fortsatt fin fredagskveld med dine nære og kjære :-)

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Det e godt med slike kvelda, om man ikkje he tusen andre ting å gjere! :)
Ha ei flott helg :)