torsdag 6. september 2012

God morgen :-)

Her går det i te både på kvelden og morgenen. Forkjølelsen henger igjen i kroppen, og jeg gjør det jeg kan for å bli kvitt den fortest mulig. Selvom jeg fungerer merker jeg jo at formen er litt på halv 12. Gi meg noen dager til, så er jeg på topp ;-)


I dag er første dagen Teo har fått med matpakke i barnehagen. Alle måltider er nemlig inkludert, noe som er innmari deilig for meg. Jeg vet han får nok og riktig mat i barnehagen, og slipper unna tørre kjedelige brødskiver. Nå har de derimot funnet ut at det er greit at dem har med matpakke på turdagen. På den måten slipper de ansatte å bruke mesteparten av tiden i skogen på å smøre brødskiver. Det er helt ok for meg. I går kveld lagde jeg i stand matpakken hans. Jeg ble kanskje litt...overgira?Han dro avgårde med en boks med druer, to leverposteimenn og en brødskive med prim. Pluss en termos med kakao, så klart. Det skal jo være litt stas å åpne den aller første matpakken også, vel? ;-)

Så videre over på bloggen.. Jeg lurer litt på om jeg skal lage en ny bloggliste. Tidligere hadde jeg en på høyre side i margen. Da interessen for blogg dabbet litt av før sommeren, var det ytterst få blogger jeg tok meg tid til å lese. Jeg slettet derfor hele blogglisten min, for å rydde litt opp. Nå er derimot høsten kommet, og jeg er hjemmekjær som få. Da er det koselig å lese litt om livene deres igjen :-) Så, hvilke blogger bør jeg følge? Tips taes i mot med stor takk :-)

Nå starter resten av dagen. Ha en fin Torsdag!

5 kommentarer:

Véronique sa...

Ha en fin dag, og fortsatt god bedring!

Klem

k. sa...

det var jo en veldig søt liten matpakke da! lillegutt var sikkert storfornøyd!

Tonje sa...

Så morro for Teo med en matpakke litt utenom det vanlige! Må ærlig innrømme at jeg stort sett sender med sånne kjipe matpakker med skiver klappet sammen..

Håper det dukker opp en bloggliste her, morro å finne nye å følge også! :)

Ha en fin torsdagskveld! :)

Reidun Beate sa...

Du må gjerne lese min blogg :-) Jeg skriver hovedsaklig om interiør og trender, men lover deg at du kommer til å drømme deg bort litt i allefall :-)

Tonje sa...

Jeg liiiker den nye headeren din, Monica! Kjempefint bilde!
Håper alt ordner seg slik du ønsker med NAV - og at helgen blir kjempefin... Gleder meg til å se bilde av det ferdige antrekket! =D