lørdag 15. september 2012

Godt og blandet

Phu! Jeg tar meg fem minutter i sofaen, før jeg skal tenne stearinlys og ordne i stand til ost og kjeks. Om en liten time kommer to venninner på besøk. Nå skal det bli godt å koble av og skravle med dem resten av kvelden. Det har nemlig vært en noe hektisk lørdag i dag. Litt kos, litt jobb, mye trass ;-)


Nicklas og jeg ble liggende i sengen og skravle om alt mellom himmel og jord til langt på natt. Veldig koselig der og da, men ikke fult så koselig i dag tidlig klokken syv. Jeg trenger jo en god dose ekstra søvn om dagen, og jeg merker godt når lageret med energi begynner å nærme seg tomt. Heldigvis har jeg verdens snilleste kjæreste som spratt opp av sengen klokken åtte, og lot meg sove en time ekstra. Jeg ordnet i stand frokost, og etter frokost ventet prosjekt: terrasse. Vi har endelig malt ferdig på terrassen. Nå kan høsten bare komme, for terrassen er klar for både kulde og drittvær. Mens vi holdt på ute var luringen utenfor med kompiser. De er en gjeng på fem gutter nå, på 4-5 år, som sykler fra hus til hus, leker og koser seg. Herlig! Da får vi foreldre tid til sånne kjedelige arbeidsoppgaver, samtidig som barna har det gøy!

Når vi omsider ble ferdig utenfor tok vi turen til Ski. Vi skulle innom flere butikker, og i mellomtiden lånte vi en bil til Teo slik at han kunne ha det litt gøy. Han var mer opptatt av å henge på hodet ut av bilen, skrike og rope, og generelt ikke høre på oss. Da vi stoppet innom en kafé for å kose oss med is, toppet det seg. For å gjøre en lang historie kort ble resten av senteret vitne til et fantastisk trassanfall som ikke ga seg før middagen ble servert 1,5 time senere. Hjemmelagd pizza og film - det var redningen!


Nå sover han. Herregud, så fredfull han er når han sover. Det er nesten så jeg glemmer hvordan ettermiddagen våres var ;-) For all del, humøret hans har vært på topp store deler av dagen. Det var nok både trøttheten og sulten som tok litt overhånd på senteret, som igjen resulterte i en noe vrang 3åring. Sånn er det innimellom. Man kan jo ikke bare være blid hele tiden! Allikevel skal jeg ikke stikke under en stol at jeg ikke kjenner det i hodet nå. Noe tappet for energi? Oh yes! Kjæresten har dratt videre for å være med kompiser. Jeg skal som sagt gjøre det litt ekstra hyggelig her. Og så venter ro, fred og venninnetid :-)

Bildene i innlegget er fra i går kveld. Da var vi på kveldstur med mamma/mormor og Elsa the dog. Blide og fornøyde, med stjerner i øya over alt det morsomme som titter fram så fort mørket har senket seg. Blant annet en haug med små frosker. "Det er min frosk, den vil jeg ha med hjem!" Det trengtes litt overtalelse til for å få han til å sette fra seg frosken. Han forsto til slutt at babyfrosken ville hjem til mammaen sin :-) 

Helt til slutt ønsker jeg deg en deilig lørdagskveld. Klem fra meg**

1 kommentar:

Véronique sa...

Ha en fin lørdagskveld!

Jeg storkoser meg i sør-Frankrike :)

Klem