onsdag 5. september 2012

Happy wife, happy life

Nå om dagen våkner jeg opp med et smil hver dag. Jeg er egentlig en innmari morragretten person, men ikke akkurat nå. Når Teo kommer krypende mellom oss i sengen med puta under armen, rett før syv, får jeg en innmari koselig start på dagen. Han slapper av i sengen sammen med oss noen minutter, før jeg følger han ut i stua og setter han godt til rette under dyna med NrkSuper på tv-en. Så starter prosjekt; vekke kjæresten. Han har et tungt sovehjerte - heldigvis. Han har fulle timeplaner, og trenger all den søvnen han kan få. Å bli vekket av vekkerklokken er ca det verste som finnes, så jeg prøver å komme den hersens klokken i forkjøpet. Med kyss og kos. Dermed får han en koselig start på dagen også. Ergo, det er tre glade personer i hus hver morgen :-) 

Grunnen til at jeg klarer å starte dagen min sånn, er fordi jeg har lært meg den siste tiden å høre på kroppen min. I forhold til søvn, mat og hvile. Jeg går ikke lenger sulten over lengre tid. Jeg presser ikke meg selv lenger enn hva jeg orker. Og det viktigste av alt; jeg jobber hardt for og ikke gi meg selv dårlig samvittighet når jeg føler jeg ikke strekker til på alle områder. Det igjen går utover dem hjemme, på en positiv måte. Happy wife, happy life!

Jeg prøver også å legge bekymringer til side. Dem er det alltid mange av, men det hjelper jo ikke at jeg bekymrer meg opp og ned i mente av den grunn. Jeg får ikke sett inn i fremtiden. Jeg kan ikke finne svar i dag på hva som vil skje om et halvt år. Det må man nesten ta etterhvert, og ha i bakhodet at alt ordner seg på en eller annen måte. Hakuna matata ;-) Dette er viktig å ha i bakhodet, men absolutt ikke lett for en som meg - som har en stygg uvane å ta sorgene på forskudd!

Ellers er kommunikasjon en viktig huskeregel for at jeg smiler. I mine tidligere forhold har det vel egentlig ikke vært kommunikasjon - i det hele tatt. Det har vært humor, og så har det på en måte stoppet opp litt der. Jeg derimot er glad i å prate ut om ting. Finne løsninger, få utløp for frustrasjon, uten at det skal bli en stor sak ut av det til syvende og sist. Kommunikasjon er så viktig. Kjæresten min er helt enig, og han er så god når det kommer til det at pusten omtrent blir slått ut av meg. Befriende! Jeg har lært at det er lov å ha en dårlig dag, men ikke vær redd for å si det høyt. Sier man det høyt, er det så mye lettere for de rundt deg å forholde seg til det! Jeg har også lært betydningen av kommunikasjon. Her tar vi tak i ting før det egentlig blir et aktuelt problem. På den måten blir det små diskusjoner, men rekker ikke utvikle seg til en krangel. Jeg har så mye å lære av kjæresten på dette området. God kommunikasjon er alfa-omega!

Det er kanskje ikke så rart at jeg er glad om dagen. Jeg bor sammen med to herlige gutter, som beriker livet mitt på hver sin måte :-)

Nå skal jeg komme meg ut døren. Dressen til Nick skal hentes på rens, og siste innkjøp før bryllupshelgen skal handles inn. Jeg begynner nesten å få litt sommerfugler selv. Og til slutt, en liten hilsen til bruden; Pust - om tre dager er du gift - og du, dagen kommer til å bli perfekt  

Ha en fortsatt fin onsdag! 
Klem fra meg**

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh, det hørtes godt ut å våkne til kyss og kos. Jeg våkner vanligvis med at jeg masturberer til porno. Etterpå føler jeg meg ensom og full av skam. :(