onsdag 12. september 2012

Hva skal babyen hete?

Dette er ikke noe vi har funnet ut av enda. Vi har ikke pratet om så mange alternativer heller, og vi er hvertfall ikke enige når det kommer til de få alternativene vi har kommet med. Den praten får vi nok ta opp igjen etterhvert når vi vet kjønn og det hele nærmer seg. 

Da Teo kom hjem fra barnehagen i går, spurte han meg med én gang om babyen hadde kommet nå. Stakkars, det kommer til å bli en lang ventetid for han. Jeg prøvde å forklare (igjen) at babyen må vokse seg stor inni magen min, og at den kommer ut etter vinteren. Deretter spurte jeg han hva han vil at h*n skal hete hvis det er en gutt. Han så bestemt på meg, lente seg frem mot meg og hvisket; Spiderman. Guttenavn er altså sånn mer eller mindre i boks!


Når det kom til jentenavn var han fast bestemt på at h*n kan hete Tuva. Det er den eneste jenta i barnehagen han synes det er greit å leke med, derfor falt nok valget veldig naturlig på Tuva. Akkurat det må jeg derimot tenke litt over... ;-)

Èn ting er i hvertfall sikkert; og det er at denne lille bebisen skal også bli en heldig vinner av et navn. En eller annen gang. Jeg må bare få Nicklas til å forstå at det er jeg som kommer med de beste forslagene ;-)

16 kommentarer:

Lykkemamma sa...

Syntes Tuva er kjempe søtt jeg! Teo & Tuva :-)

Tonje sa...

Spiderman bør da så absolutt være en mulighet ;) hihi

Tuva ble foreslått av storebroren her og, men det holdt ikke bare med Tuva; han skulle ha samme etternavn på lillesøster som Tuva i bhg, + våre egne.. Vi fant ut at vi droppet det ;)

Håper du deler forslagene en dag! Spennende med navn :)

Klem

Monica Jensen sa...

Lykkemamma:
Ja, Tuva er et søtt navn. Mange fine navn. Vi får se med tiden hva vi ender på. Fortsatt goood tid :D Hva har dere tenkt på? :)

Tonje:
Ja, haha, du synes det?
Deler nok forslagene med tiden. Ellers får dere jo alltids vite det når lillesøster/lillebror blir født da ;)
Klem

Tonje sa...

Har du fått tid for ordinær ultralyd? :)

Monica Jensen sa...

Nei, har ikke fått søkt om sykehusplass enda engang. Krysser alt for Ullevål. Skal til legen i morgen, så søker da :)

Tonje sa...

krysser fingrene for at du får plass der!
Ellers så har jeg bare positive ting å si om både føden og barsel på rikshospitalet!:)

Monica Jensen sa...

Riksen er eneste alternativ jeg kunne tenke meg hvis jeg ikke får Ullevål. Men der er det vel enda vanskeligere å få plass...?

Hege sa...

Tuva og Teo - passer jo som hånden i hansen ;) Smart gutt det der:P

Tonje sa...

Ja, det er vel kanskje det :/

Var du på Ahus sist?

Monica Jensen sa...

Hege:
Tuva og Teo er en fin kombinasjon det, ja.. :)

Tonje:
Nei, Ullevål :) Vil aldri føde på A-hus. Har jo opplevd noen dødfødsler i familien, og derfor forbinder jeg ikke det sykehuset med noe hyggelig...

Tonje sa...

uff :( det er noe ingen skulle trengt å oppleve... :(:(


Hva er nærmest for dere hvis man ser bort fra riksen, ullevåll og ahus?

Monica Jensen sa...

Da er det Fredrikstad. Er det sykehuset vi egentlig hører til ;)

Tonje sa...

Oj, lang tid bruker dere dit?

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke vet helt hvor tomter ligger.. er det "lenger ut" enn Vestby hvis man starter fra Oslo? :p

Maine sa...

Så koselig blogg. Måtte se da, siden jeg går i klassen til Isabelle og hun snakket om den :)

Monica Jensen sa...

Tonje:
Hm, det er ca like langt å kjøre fra Oslo til Tomter, som fra Oslo til Vestby. Kanskje litt kortere til Tomter faktisk, men Tomter er en litt annen vei enn vestby. Ligger skrått for Vestby på en måte :P

Maine:
Så koselig at du tok turen innom :)

Véronique sa...

Tuva passer veldig bra med Teo :)

Hva er forslagene til Niklas? :)

Tonje: Tomter er rett etter Ski....10 min med bil. Det ligger i Østfold.