onsdag 12. september 2012

I sofakroken

Jeg skulle gjerne fortalt dere nå at PT-timen gikk supert, og at jeg er sprekere enn noen gang. Tenk om man faktisk følte seg sprekere i et svangerskap?! Vel, det stemmer i hvertfall ikke for min del. Etter treningstimen i går har jeg hatt mye vondt i bekkenet. Det klikker og det stråler ned i beina. Jeg hadde en rolig time i går, så jeg er litt overrasket. Samtidig vet jeg nå hvor lista ligger, og jeg må trene forsiktig og gradvis. Det viktigste er først og fremst at jeg er i bevegelse.

Gårsdagens økt besto av:
- Fort gange i oppoverbakke (lurer på om det var denne som var ganske avgjørende).
- Armer, bryst og øvre del av ryggen.
- Planken.

I dag tidlig ringte jeg PT. Vi ble enige om at det ikke var vits i å pushe kroppen mer nå. Vi skal heller prøve oss igjen neste uke. Jeg vil jo få så mye som mulig ut av den timen også, og hun vil se hvilke øvelser kroppen min takler med best mulig utgangspunkt. Er det noe jeg har lært, så er det at jeg må høre på kroppen. Når den gjør meg vondt, må jeg ikke fortsette å gjøre det som gir meg smerter. Det er i hvertfall helt sikkert. Jeg vil styrke kroppen til å takle svangerskapet på best mulig måte. Ikke bryte kroppen mer ned!


Jeg har derfor hatt en veeldig rolig morgen her hjemme. Sovet lenge, og nå sitter jeg i sofakroken og spiser frokost før dagen starter for fullt. Solfrokost med melk. Det har jeg ikke spist siden jeg gikk gravid med Teo. Her en natt fikk jeg plutselig cravings på solfrokost. Dagen etter kjøpte jeg det. Nå spiser jeg det i ny og ned. Jeg håper behovet ikke øker. Det tok litt av i svangerskapet med Teo når alle de fjorten måltidene i døgnet besto av solfrokost...

Nå skal husarbeid gjøres, jeg skal få tatt meg en dusj, og så skal jeg hente lille luring i barnehagen. Vi skal videre på Hurlumheihuset i ettermiddag. Jesper skal feire sin 5 årsdag, sammen med en haug med kompiser. Tipper det blir ganske gøy! Jeg skal være der for å passe på guttaboys sammen med Live. Det er duket for en actionfylt ettermiddag med andre ord :-)

1 kommentar:

Stine sa...

Gratulerer så masse da med baby i magen..! :))