torsdag 20. september 2012

Ikke foran, men bak

Foråsidetsånn, vi slappet av med øynene igjen vi. Etter tre timer på sofaen våknet vi nå begge to, helt lost. Snakk om å være underernærte når det kommer til både energi og søvn. Knoll og tott, helt ute å sveive begge to! Uansett, det var ikke det dette innlegget skulle handle om..

Teo sier jo mye morsomt om dagen. Det kommer støtt og stadig gullkorn, noe som er en av de ekstra herlige tingene ved denne alderen. Nå om dagen er det prompe-humoren som herjer. Den begynner gjerne i 3års alderen, og etter hva jeg tror varer den vel helt fram til man tar kvelden over 80 år senere. 


Nå om dagen har jeg terpet veldig på at det ikke er fint å rape og prompe foran andre. Det er lov å rape og prompe, for ellers kan man få vondt i magen, men ikke foran andre. Han konkluderte derfor med at det var lov å gjøre det bak andre ;-) Så her om dagen når vi var på butikken, og han glemte seg og rapte høyt, så han på meg og sa: "Sånn er det ikke lov å gjøre foran andre, mamma. Bare bak!" Jeg måtte glise, han er jo så snål, og det er jaggu ikke lett å vite hva voksne mener med alt det dem sier :-)

Sånn ellers pleier vi å forstå hverandre sånn tålig greit. Og han har jo rett - det må jo være lov å gjøre det bak andre, når det ikke er lov å gjøre det foran! Nå skal jeg ta meg et varmt bad, før jeg skal krype videre til senga. God natt :-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Det er ikke så dumt det han sier :)

Monica Jensen sa...

Hehe, nei, han er en klok ung mann :)