onsdag 5. september 2012

I'm blue

Nå er alt klart til helgen. Phu! Det er riktig nok bare et bryllup vi skal i. Et bryllup hele familien har pratet om i over ett år. Praten har gått i antrekk og diverse. Vi er mange jenter i familien, og har dermed jaget hverandre opp. Du kan jo bare tenke deg hvordan det blir da. Må ha ditt, må ha datt, osv. Jeg er litt sånn siste-liten-jente. Jeg har virkelig fått tråkket opp og ned på senteret den siste tiden, og i tillegg fått dratt kortet mitt liv mer enn hva jeg hadde regnet med. Nå er derimot alt på plass, og jeg skal ikke besøke senteret før det er snakk om julegaveshopping ;-)

I går ettermiddag fikk vi besøk av Svigermor og Benedickte. De hadde kjøpt med en film til Teo, og en genser til meg. Snille Jeg har mye svart i skapet mitt, men prøver bevisst å velge andre farger når jeg shopper nå. Man blir plutselig lei av det mørke, dystre. Jeg ble derfor veldig glad for den knallblå genseren jeg fikk av dem, med glidelås nedover hele ryggen. Dere vet hva jeg synes om enkle detaljer på ryggen? I love it!

I dag hentet jeg Teo tidlig. Det var nok ikke et dumt valg, for han var tydelig sliten når jeg kom i barnehagen. Litt ro og fred med mamma var akkurat det han trengte - på tross av at det innebar sentergåing. Jeg lånte en bil til han, og i den storkoste han seg fra det ene gjøremålet til det andre. Neglelakk for helgen ble kjøpt inn, og de fristet meg med 2-for-3 deal. Dette er høstens farger:

I helgen går jeg for gull!

Nå har vi kommet hjem etter å ha tilbrakt en rolig ettermiddag hos mamma. Hun var forsåvidt bare hjemme en snartur, men vi har kost oss med Bestefar Jan og Onkel Michael. Det er ingen tvil om hvem som er helten til lillegutt. Det er onkelen, som er så innmari inkluderende og flink med han :-)


Nå sover lillegutt og jeg driver og går inn sko. Jeg har noen favorittsko, som er så myke å gå i. Svarte pumps med høy kilehæl. Kan brukes til omtrent alt. Dessverre kommer de såpass langt opp bak, at de klemmer på noen nerver (?) som gir meg såpass med smerter (!) at jeg må bite meg hardt i leppa for å klare og gå med dem mer enn fem minutter. I dag håper jeg at jeg fant redningen - halvsåle med ekstra høyde. Jeg kommer lenger opp i skoen og de klemmer ikke lenger - hvertfall foreløpig. Tenk at et par små såler kan glede så masse :-)


I går lagde jeg forresten en ny fiskerett. Veldig enkelt og godt. Jeg legger ut den """superhemmelige""" oppskriften senere ;-) Vi sees!