tirsdag 11. september 2012

Kickstart!

I dag kom jeg meg tilbake til Avancia for første gang på lenge. Å trene styrke er ikke akkurat det som frister mest når formen hangler. I dag kjente jeg at jeg var klar, og det var godt å være tilbake igjen. Jeg er blitt utrolig svak i hele kroppen siden sist. Jeg var derfor helt skjelven når økten var vel overstått. Fremover skal jeg ha et realistisk syn på trening. Fem dager i uken som i våres kommer aldri til å gå, men 2-3 økter i uken bør gå fint. I tillegg vil jeg gå turer og bevege på meg så mye som kroppen tillater. Det er nemlig ikke bare smertene jeg har friskt i minne fra forrige svangerskap. Det er også vektøkningen. Det gjør ingenting om jeg ikke har +20 kilo på termindatoen ;-)


I morgen skal jeg ha min aller første PT-time. Jeg trenger å få satt opp nytt program, og dyktige Rita jobber ikke lenger som veileder. Jeg mener derfor det er verdt pengene det vil koste med en PT-time. Hun kan hjelpe meg til å ta vare på kroppen min, og hun vil også hjelpe meg med å sette opp et program som fungerer 100% for meg og min kropp. Rita har jeg kjent i mange år (jeg var fast barnevakt for sønnen hennes), og hun vet om min rygghistorie, noe som er en fordel. Det er investering i kropp og helse, som er absolutt verdt den ekstra kostnaden. Da får jeg også kanskje en liten kickstart. Akkurat hva jeg trenger for å komme ordentlig igang igjen!

I dag skal Teo til pappaen sin. Tenk, på en tirsdag. Det blir rart. Av og til glemmer jeg at pappaen hans faktisk har like stort behov som meg til å se han. Når han da spurte forrige uke om han kunne ha han en dag ekstra, kan ikke akkurat jeg sette meg på bakbeina. De har godt av litt ekstra tid sammen de også. Spesielt denne uken, da de egentlig bare skulle sett hverandre på torsdagen. Jeg skal benytte barnefri til å få sett håndball-NM. Herulf skal spille kamp mot Haslum. De er landets beste lag, så det blir en tøff kamp, men absolutt noe som blir gøy å få med seg nå som jeg har muligheten. Jeg skal selvsagt heie på kjæresten :-)

Nå får jeg komme meg i dusjen. Jeg er fortsatt skjelven i armene. Det blir sikkert morsomt å være meg i morgen ;-) Ha en fortsatt fin dag - og igjen, takk for at akkurat DU titter innom :-)

8 kommentarer:

Véronique sa...

Heia Herulf :)

Tonje sa...

Åååh, jeg elsker at du blogger så masse om dagen! =D

Skjønner jo at det må ha vært vanskelig å skulle skrive innlegg når du har vært gravid og tiden ikke har vært helt inne for å dele med oss...!Men det er så koselig å logge seg innpå og jaggu er det ikke FLERE innlegg om dagen! <3

Og en annen ting: jeg husker jo litt tilbake når kroppen din ikke var venn i det hele tatt og du hadde så mye hormonplager, å så var det heldigvis "bare" at du var gravid og ikk een annen dum sykdom som du ikke fikk greie på! =D

Gleder meg til å høre om treningen fremover og det lille nurket som vokser inni deg! =)

Klemklem

Tonje sa...

Enig med Tonje over, det er så gøy når du blogger så mye om dagen! :)

Har du noen magefølelse ang kjønn?

Godt at Teo og Eirik får litt tid sammen også utenom de vanlige dagene, dere er flike å samarbeide! :) :)

klem

Monica Jensen sa...

Hehe, dere to Tonje'r forvirrer meg sånn. Hvem er hveeem? :D

Tusen takk for kommentarene dere legger igjen. Jeg setter så innmari pris på det, fra dere begge <3

Klem

Tonje S sa...

Å, jeg skulle jo begynne å skrive Tonje S, hadde jeg helt glemt. Men som hun andre Tonje skrev før en gang så er hun alltid innlogget når hun kommenterer (så på min pc står alltid hennes navn i en blå farge, mens mitt står i en sort farge) =) Og jeg sendte deg mailadressen min for en liten tid tilbake ;)

Lurt å utsette PT timen når kroppen ikke var helt topp i dag, nå er det jo enda viktigere at du lytter til kroppen din og tar vare på deg selv! =D

Klemklem

Monica Jensen sa...

Hehe, sant det :) Da vet jeg det, svart skrift er Tonje S, blå skrift er andre Tonje. Men hvem av dere er det som er mammaen til Sebastian? Har jeg det på det rene, har jeg full kontroll :D

Tonje sa...

Sebastian er miiiiiin! :D
Tror jeg klarte å legge ved bilde nå, så da er det kanskje litt lettere :)

Monica Jensen sa...

Sånn ja!! Der, nå har jeg full oversikt :D haha!

Dere er gode begge to da <3