torsdag 20. september 2012

Kose seg!

Titter raskt innom før leggetid. I dag har det ikke vært tid til noe blogginnlegg før nå. Jeg har rett og slett kost meg for masse. På morgenen var det en liten gutt som veldig gjerne ville en liten tur i barnehagen for å leke med gutta. Venner har virkelig begynt å bety masse for han - akkurat som det skal gjøre. Mens han var i barnehagen kom en dame innom her for en aldri så liten befaring, og jeg rakk også å spise en kjapp lunsj med kjæresten som var på jobb. Rett etter lunsj hentet jeg Teo, og da var det en liten gutt som løp mot meg i barnehagen. Han hadde fått tid med gutta, og nå var han klar for tid med mamma sin 

Litt senere kom Live og Jesper på besøk. Vi holdt det gående en stund her hjemme, før vi fant ut at vi skulle kose oss litt ekstra. Resten av ettermiddagen satt vi på egon og drakk sjokolade milkshake. Guttene herjet som bare gutter kan i lekerommet. Da vi dro derfra en del kalorier senere, var det godt og bare være oss to - lillemann og meg. 


Selvom energien min ikke er helt på plass om dagen, merker jeg at den er på god vei. Jeg merker det spesielt godt på tålmodigheten min. Jeg setter av ordentlig god tid før legging. Vi koser oss masse, vi ler, vi tuller, vi prater. Ting er som før igjen, og det føles innmari godt. Tiden jeg har med Teo er hellig. Jeg vil derfor gjøre det beste ut av hvert sekund. "Dessverre" er jeg menneskelig jeg også, og når formen er litt på halv tolv er det ikke alltid like lett å være "super mom". Nå føler jeg derimot at jeg er på god vei igjen. Jeg har i hvertfall en veldig fornøyd unge om dagen, og jeg har også en veldig god samvittighet - nettopp fordi jeg orker..

Nå skal jeg gå inn på rommet og bre dyna ekstra godt rundt Teo. Deretter skal jeg krype ned i armkroken til kjæresten. Dette har vært en koselig dag, men nå er jeg klar for litt sovetid. Ikke et sekund for tidlig. Jeg har tunge øyelokk! God natt :-)

Ingen kommentarer: