mandag 24. september 2012

Kvalitetstid ♥

Etter en lang helg borte fra hverandre, var det ekstra godt å se hverandre i stad. Det er litt godt å savne også. Han kastet seg rundt halsen min. Det er velkomsten sin det! 

Jeg fant ut at det går an å ha litt helg på en mandag. Hvertfall kosen som ofte hører med til helgene. Vi dro til kinoen, kjøpte billetter til Istid4, og hygget oss. Jeg var litt spent på om det ville gå bra, men det gikk veldig bra. Forrige gang vi prøvde oss på kino måtte vi gå en halvtime ut i filmen - da klatret lillegutt omtrent oppetter lerretet. Heldigvis er det en del action i Istid, og så lenge det er action er han interessert. Litt i sin egen stol, litt på fanget til mamma, litt over stolryggen foran, litt i trappa. Godt vi var få i kinosalen ;-) Filmen var bra, og lillegutt var strålende fornøyd. Kino er stas for sånne små!


Nå sover han for natten. Jeg snuser rundt på ulike nettsider. Klar for å finne inspirasjon til hvordan jeg ønsker å ha stuen utover høsten/vinteren. Lykter, planter, duse farger - det er noen stikkord. Egentlig vil vi (les: jeg) bytte ut noen møbler også, men det får vi ta litt etter litt. Kanskje vi finner noe brukt? Lommeboka skal trossalt strekke til en deeel ting fremover. Heldigvis er vi godt i gang med sparing allerede. Foreløpig blir det nok slik det er her, tenker jeg! Uansett gøy å drømme seg litt bort på forskjellige interiørsider :-)

Nå har jeg en del klær som venter på meg. Det skal brettes og legges på plass i skapene. Jeg kan gjøre alt av husarbeid. Når det kommer til bretting av klær derimot... Det står ikke på love to do-listen min akkurat. Allikevel så må det gjøres. Her i hus går det nemlig ikke til skapene av seg selv. Pussig nok ;-) Ha en fortsatt fin kveld!

1 kommentar:

Frøken K sa...

For en nyyyydelig gutt du har! Smelt smelt.. :-)

Vi fikk et plutselig kick på å bytte ut ting her hjemme for noen måneder siden. Fant mye fine brukte møbler på finn.no som jeg har pusset opp - og vips så hadde jeg det akkurat som jeg ville! Nå gjelder det bare å overbevise mannen om at vi må male stuen også... :-)