lørdag 22. september 2012

La oss slippe ut magen

Jeg bretter opp ermene på morgenkåpa, og slipper ut magen. Der ja. Magen har vokst den siste tiden. Med mindre jeg bare har fått ekstra mye fedme på usedvanlig kort tid plassert midt på magen. Who knows? Jeg har sittet i sofaen siden forrige innlegg. Minus en tur på vaskerommet, der jeg slang kjærestens svette treningstøy til vask og hang opp en annen vask. Det er ikke så mye å ta seg til i dag. I motsetning til andre dager, går denne dagen helt utrolig sakte - og det er helt greit. Plutselig har jeg nemlig tid til å pløye gjennom blogger. Jeg er en særs trofast leser av bloggene dere finner på min (nye) bloggliste. Helt ærlig er det ikke mange blogger jeg leser fast, selvom jeg titter innom en haug med blogger for updates på kvelder der kjæresten er på farten, tv-en kun serverer skrekkfilmer (ala CSI) og Teo sover søtt. I dag kom jeg plutselig over en ny blogg. En fantastisk blogg, som jeg har blitt sittende å lese. Med fantastisk mener jeg sarkastisk. Herlig ærlig, og alt det der. Så mine lesere, jeg anbefaler dere å lese FrøkenK sin blogg. Jeg har blitt hektet etter fem minutter!

Jeg har alltid likt å skille meg ut i bloggverden. Med tiden har jeg vel innsett at jeg bare tror jeg skiller meg ut. Svangerskap, mammarolle og livet generelt er så romantisert på "alle" blogger. Enkelte ganger kan jeg kjenne at jeg smågulper over hvor tilsynelatende lykkelige alle er til enhver tid. Hvem er det som egentlig kan si at de er solskinnet selv etter 1,5 time usammenhengende søvn? Ikke jeg i hvertfall. I need my sleep! Live har dokumentert dette mange ganger på bilder, men jeg fant fort ut at de fleste av disse bildene ikke egnet seg her...


Før la jeg vekt på ærlighet her inne. Få fram det gode og det vonde. For livet er ingen dans på roser, selvom de færreste ville byttet bort sitt liv med noen andre sitt. Det siste året har jeg derimot havnet mer og mer på den rosa bloggskyen. Det har ingenting med at jeg ikke lenger er ærlig. Det har noe med at jeg er skikkelig skikkelig lykkelig. Det er lett å være meg om dagen. Jeg har det utrolig bra, og da er det så klart at det skinner innmari gjennom her på bloggen. Jeg kan ha dårlige dager, som alle andre, men jeg har det bra. Det er skummelt å si det høyt, og jeg holder nesten pusten på daglig basis, fordi jeg klarer nesten ikke å tro at det er sant. Allikevel føler jeg en trang for å si til dere, mine blogglesere, at jeg holder fortsatt en god knapp på ærlighet. Setter man opp en fasade på bloggen sin, er den ikke særlig spennende å lese. Vel, livet mitt er ingen fasade på noen som helst måte - selv ikke nå når det virker som jeg har fått i meg en god dose med lykkepiller :-) 

Jeg deler ikke alt med dere lesere. Jeg deler en liten del av mitt liv. Jeg kan gråte, jeg kan le og jeg kan til og med synge (til Nicklas' store frustrasjon) uten at jeg deler det med dere, bare så det er sagt. Det jeg deler med dere er små klipp fra min hverdag, og noen av mine tanker - gode, som vonde. Det håper jeg dere setter pris på! Enkelte tror nok at hele livet mitt blir gjenfortalt på bloggen min. Samtidig håper jeg at de færreste er så naive at de faktisk tror det ;-)

Nå skal jeg hoppe ut av morgenkåpa og pløye gjennom skapet mitt på jakt etter noe behagelig å ha på seg. Som samtidig ser OK ut. Det er en utfordring om dagen altså. Samtidig tar det seg ikke bra ut å møte venninner iført en slitt morgenkåpe, sports-BH og ullsokker. Heeii så lenge!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Liker ærligheten din og bloggen din veldig godt. Blir mange mote,mamma blogger og interiør blogger. Du har så mye variasjon :)
Fortsett med det.

Bra du skriver som du er ett vanlig menneske med både vonde og gode dager :)

Kllem fra meg :)

Frøken K sa...

Dæven døtte! :-)
Det var jo en ekstremt hyggelig overraskelse på en lørdagsformiddag! Spesielt når du er en av de få faste bloggene jeg leser!

Og det er lov å være rosa-skyer-lykkelig og da skal man i allefall få lov til å blogge om det! Betyr ikke at du er av dem som gir oss andre dårlig samvittighet og mindreverdighetskompleks ;-)

NYT det!

mammaKine sa...

Så fint at du er lykkelig! Det er lov å si det :-) KLEM :-)