torsdag 20. september 2012

Nå blir det bra!

I dag har vi flydd mellom legetimene. Nå ser det derimot ut som det blir friske folk ut av oss også. Til og med lillemann. Jeg fikk time på dagen hos barnelegen til Teo. Der ble han målt og veid, og de tok også en titt på ører og hals. Han var så innmari flink, og gjorde akkurat som legen sa. Viser seg at han har kraftig ørebetennelse og sår hals. I tillegg gikk han gjennom en pusteprøve som man skal ta når man er 4 år hvis man har en historie med astma. Vi fikk positive svar på pusteprøvene, og astmaen er mye bedre. Det ser ut som han vil vokse av seg den iløpet av kort tid. Hurra! Da stoler vi på det :-) 


Når vi kom hjem begynte prosjekt: få i medisin. Den smaker helt forferdelig. Jeg hadde ikke klart å drikke den selv. I dag var det derimot Dr. Nicklas og Dr. Mamma som ga han medisin. Han gapte opp, svelget unna, og slurpet i seg saft så det holdt etterpå. Flink gutt! :-) Jeg husker den tiden jeg måtte lure det i han på alle tenkelige måter, der 90% kom i retur. Nå har han begynt å forstå litt mer. Blant annet at medisiner faktisk er bra for en, når man trenger det! Når pappaen hans kom viste han stolt frem medisinene sine, og forklarte at han måtte ta det i kveld for og ikke få vondt i ørene sine. Fornuftig ung mann a gitt. Jeg blir jo neeesten ikke noe stolt når han er så flink ;-)


Nå har lillemann dratt videre. Vi to er helt pumpa. Det blir sofaen resten av dagen. Muligens med øynene igjen. Jeg håper helgen byr på litt mer søvn for lillemann. Jeg vet i hvertfall at jeg virkelig skal lade opp batteriene mine, slik at jeg er klar for nye sprell til uken. Det tar på med 2timers-netter. De har det vært mange av de siste årene, og det blir nok en del av dem i de kommende årene også. That's life. Heldigvis er det verdt det ;-)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Gratulerer, Monica.Har ikke fått med meg før nå at du skal få en liten en til :-)
Så stas.

Masse god bedring og lykke til ;-)

Monica Jensen sa...

Tusen takk :)