torsdag 20. september 2012

Oh happy day?!

For en natt! Kjæresten ropte på elgen. Teo hylte for full hals på grunn av akutt ørebetennelse. Jeg fikk to timer på øyet, og føler meg totalt ødelagt i dag. Oh happy day!

Se for deg at han ene tar opp 40% av sengen. Han andre tar opp 50% av sengen. 10% står igjen til meg - hun gravide, med bekkenløsning. Mellom slagene lå jeg og vippet på kanten, mens lille sprellemann ved siden av meg sparket meg i ryggen i søvne. Da jeg skjønte at det endelig var fred å få, tittet jeg på klokken. 05:45. Da gikk jeg inn på gjesterommet og la meg for å sove der (det hadde selvsagt vært en fordel og tenkt på at vi har dette ekstra rommet noen timer tidligere..). To timer senere sto kjæresten klar i gangen for å dra videre på jobb. Jeg satte foten ned. Ikke nok med at han trolig har smittet oss med enda mer sykdom, så hadde han tenkt seg på jobb for å smitte alle sine kollegaer også. Har hørt rykter om at alle ønsker spysyken i hus ;-)

I dag er jeg totalt utslitt. De andre sov forsåvidt en del de. Jeg derimot, jeg lå på vakt og vippet på kanten. I dag er det behandling av rygg og legetime som står for tur. Nå er det på tide at lillemann får en ordentlig sjekk, får de medisinene han trenger, og forhåpentligvis sover godt hos pappaen sin i helgen. Jeg derimot skal sove bort hele helgen. Har aldri følt meg så tappet som i dag. Gravide trenger mer søvn? Vel, det merkes.. Når jeg tenker meg om trenger vel alle mer enn 2 timer søvn!

Så; god morgen, tittere! :-)

2 kommentarer:

Linn sa...

Føler med deg, Monica! :-) Søvn er ikke oppskrytt. Jeg har fått tvillinger, så blir ikke for mye søvn her i gården heller. :)

Monica Jensen sa...

Da kan jeg tenke meg det blir litt manko på søvn. Huff. Det er slitsomt å gå sånn over lengre tid! Vi får trøste oss med at etterhvert må vi draaa dem ut av senga. Det er bare enda noen år til ;)