lørdag 22. september 2012

Ord en lørdagsformiddag

Kjæresten ba meg ut på date i går kveld, og vi spiste tidenes deiligste måltid på Bowlers. Visste du det ikke fra før av, så ta opp tipset mitt og spis en middag der. Orgasme i munn! Etter middagen dro vi bort på kinoen for å se Kon-Tiki. Jeg som hadde null forventninger, likte den veldig godt. Jeg lo så jeg nesten tisset på meg ved en anledning også. Suppepulver. Har du sett den, skjønner du nok hva jeg mener ;-)

I dag er jeg ensom og forlatt her hjemme. Neida. Verken ensom eller forlatt, på tross av at jeg sitter her alene - uten verken mann eller barn. Teo er jo som nevnt før hos pappaen sin i helgen, og Nicklas er i Horten hele dagen med laget han trener. Full rulle med håndball om dagen. Sånn er det når sesongen er i gang for fullt :-) Jeg derimot nyter at det er drittvær ute i dag. Jeg har nemlig rigget meg til under dyna i sofakroken, og skal benytte alenetiden til å se på favorittserien min. Senere i dag skal jeg møte venninner for middag og kos. Dagen blir nok ikke så verst!

Egentlig var planen å trene i dag, men så... Atte... Huff... Det frister ikke så mye etter at bekkenet mitt klikket totalt etter forrige runde. Nå til uken tenkte jeg derimot å få gjennomført PT-timen, og forhåpentligvis blir ting litt lettere etter det. Da har jeg et program å jobbe ut ifra, og jeg har nok også fått en del tips om øvelser som passer meg, min kropp og min situasjon. Jeg har lovet meg selv og ikke stivne helt dette svangerskapet, og det løftet skal jeg holde! 

Nå skal jeg trykke på play og leve meg helt inn i en annen verden. Tenk at en enkel serie kan ha den effekten på deg. Herlig! 

Vi sees senere ;-)

1 kommentar:

Véronique sa...

Sender litt varme fra sør-Frankrike :)

Klem