mandag 17. september 2012

Ør i hodet og øya på halv tolv

Nå sitter jeg i sofaen og spiser knekkebrød med leverpostei og agurk og drikker te med masse sitron. Ca det beste jeg vet om nå om dagen! Jeg prøver å våkne litt, slik at jeg får kommet igang med resten av dagen. Jeg er jo, som nevnt før, rastløs som få. Så det at kroppen min skriker så mye etter søvn om dagen er igrunn litt slitsomt. Kan ikke huske at jeg var sliten sist? Uansett, natten besto av svært lite søvn. Lille luring hylte hver eneste halvtime gjennom hele natten og jeg lå konstant på vakt. Hva det var som plagde han, aner jeg ikke, for han klarte ikke få fram så mange ord. Det var uvant med nattevåk igjen. Det hender jo at det er ett og annet på natten, men ikke sånn som dette. Jeg føler dog at jeg besto testen, på tross av at jeg var helt tullerusk i hodet i firetiden, da jeg hadde fått 20 minutter usammenhengende søvn. Gjesp!


På morgenen i dag prøvde jeg å overtale han til å bli hjemme. Han var tilsynelatende frisk, men etter natten tenkte jeg at han hadde behov for en rolig dag. Han ville derimot i barnehagen, så da ble det sånn. Jeg puslet med litt husarbeid, og deretter la jeg meg litt nedpå. Jeg er sikker på at jeg stupte inn i søvnen, for jeg våknet ikke før for en liten time siden - totalt forvirra og totalt bortevekk!

Jaja, nå er i hvertfall hodet sånn mer eller mindre i gang. Og vet dere hva? I Oktober reiser Svigermor til USA, og hun har spurt om det er noe vi ønsker at hun skal kjøpe med for oss. Kameraet mitt tok kvelden i sommer, så jeg har skrevet det på listen - nytt speilreflekskamera. Jeg antar at det er en del billigere i Statene. Da blir det både morsommere og lettere å blogge. Kamera er dessuten et must. Spesielt når man har små barn i hus, og mange minner som må taes vare på. Jeg gleder meg :-)

3 kommentarer:

Tonje sa...

Sist gang hadde du ikke en liten en fra før å ta deg av, så stemmer nok helt sikkert at det er litt tyngre denne gangen :)

Vogn og stelleveske og babysaker er vel ofte billigere der borte :)

Ha en fin dag vidre!

(Hvilket program var det man kunne lage header i?)

Monica Jensen sa...

Ja, det er jo sant :D Godt det finnes bhg, så jeg får hentet meg inn, mens han har det gøy :)

Ja, sånt er billigere. Men blir kanskje litt mye å drasse på barnevogn helt fra USA..? :D Kjenner jeg Svigermor rett, shopper hun nok en del til både Teo og bebisen ;)

Jeg vet ikke hvilket program. Jeg fikk hjelp til å lage denne :) Meld deg inn på min facebook-side https://www.facebook.com/pages/MONICAJENSENorg/309540132439744 så kan du scrolle deg nedover der, for å se hvem som hjalp meg :)

Ha en fin dag du også, Tonje! Klem

Tonje sa...

Ja, det blir jo som å ha med en ekstra koffert, litt spørs hvilken vogn man velger selvfølgelig.. :)

Ah, da skal jeg prøve det! Er helt ny der inne, og synes egentlig hele nettstedet er ganske forvirrende mtp innstillinger osv osv.. men det kommer seg vel etterhvert :)