torsdag 27. september 2012

Sånn går no dagan
Ovenfor ser dere en liten oversikt over svangerskapets forløp, sånn ca. Det er hentet fra Babyverden.

I dag hadde jeg laget en liste til meg selv over ting jeg skulle gjøre. I stedet holdt lille luring det gående i flere timer i natt. Aner ikke hva det gikk av han. Det resulterte i hvertfall i lite søvn på oss alle tre. Da morgenen kom og han var levert i barnehagen, krøp jeg tilbake til sengen. Jeg satte vekkerklokken på halv 10. Bare en liiten time i senga. Det ville gjøre underverker. Jeg glemmer litt at søvnbehovet mitt har økt betraktelig. I nærmere to timer etter at klokken ringte lå jeg og slumret - helt bortevekk. 

Nå sitter jeg her. Klar for frokost(!), og aner plutselig ikke hvordan jeg skal rekke alt. Åhh Monica, kan du ikke bare drite i å sove? Det er ikke ting jeg må gjøre (annet enn å ta en viktig telefon). Det er ting jeg vil gjøre. Det er ting jeg ikke ønsker å utsette. Det må nemlig visse tiltak til for at jeg skal føle meg litt bedre ved meg selv. Jeg går rundt og føler meg som et hvitt og slitent laken. Merk mine ord; i morgen tidlig - Total Balance klokken 09. Ingen unnskyldninger. Teo sover hos pappaen sin i natt, så jeg kan ikke skylde på lite søvn. 

Nå skal jeg hive meg rundt. Ha en fin dag!

1 kommentar:

Renate sa...

Gratulerer så mye med det lille vidunderet i magen :)