fredag 14. september 2012

Selvpleie

I går kveld hadde jeg holdt av en time hos Yvonne i Drøbak. Det var tid for litt selvpleie. Jeg kom dit først og fremst for å fikse på brynene mine. De var nokså usymmetriske, og jeg klarer ikke å rette på dem selv. Da er det greit å ty til litt hjelp fra en som kan bryn. Det gikk ikke lang tid før jeg også hadde bestemt meg for å legge fransk manikyr med shellac. Det har jeg hatt lyst til lenge, men prisene på lakkboden på Ski storsenter har vært litt for avskrekkende for meg. Yvonne kan derimot tilby dette til en rimeligere penge (også på tærne).


Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Både av bryn og negler. Nå har jeg fine negler i minst 2-3 uker. Det er utrolig hvor mye mer vel man føler seg når hendene dine ser bra ut (jeg kommer forresten snart med en liten give away til dine hender - så følg med). Yvonne er også en veldig hyggelig jente, så praten gikk, og tiden fløy av gårde :-)


Jeg la ut et bilde på instagram (monix87) i går kveld, og raskt tikket det inn spørsmål om hvor jeg hadde vært, o.l. Jeg bestemte meg derfor for å lage dette innlegget. Yvonne kan kontaktes på telefonnummer 900 31 652. Hun holder til på Skorkeberg i Drøbak. 

Prislisten ser slik ut:
Bryn - 150,-
Shellac - 350,- (også for fransk manikyr, 200,- billigere enn konkurrentene)
Akrylnegler - 500,-
Styling - etter forespørsel

Det som er fint, er at hun tar imot kunder både på dagtid og kveldstid. Så du vil helt sikkert finne en tid som passer 100% for deg :-)

Nå skal jeg løpe ut døren. Jeg skal plukke opp Isabelle på stasjonen, så skal vi dra videre å besøke Bestemor som befinner seg på sykehjem nå om dagen. Ha en fortsatt fin fredag!

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Nydelige negle :)
Deilig å føle sej fresh :D