søndag 9. september 2012

Tårevått

Brudeparet fikk virkelig en perfekt dag i går. Det var en rørende og fantastisk feiring. Det lyste kjærlighet i blikket til de nygifte. Det ble en tårevåt dag. Spesielt for min del. Jeg er en lettrørt person, og slusene ble åpnet allerede i det jeg fikk et glimt av bruden i kirka. Hun var så vakker. Deretter holdt jeg det gående fram til en av de siste talene ble rundet av.


I dag har jeg bihulebetennelse og hovne øyne. HEHE. Det tar på å være i bryllup ;-)
Etter 9 år sammen, og et helt liv der de har jaktet på hverandre, sa de ja til hverandre i går. Et mer passende par skal man lete lenge etter. De er perfekte for hverandre!

Nå pakker vi oss ut av Thorskog slott og setter kursen hjemover etter en herlig helg. Hjem til lillegutt.


Vi takker for oss. Takk for en kjempefin helg :-)

Ingen kommentarer: