søndag 2. september 2012

Utflukt med 20 fulle sjømenn

Den store utflukten i helgen ble en tur til Tønsberg for å se Herulf vinne. Tønsberg er litt lenger unna enn hva jeg først trodde, og siden vi ikke rakk båten, måtte vi kjøre rundt. Med to unger i baksetet som hadde høyere volum enn 20 fulle sjømenn, og en bil som ikke likte helt at mor hadde bånn gass store deler av veien, ankom vi Tønsberg litt senere enn først antatt - og fikk kun med oss siste omgang. Vel brukt tid og penger...! Vel, de vant i det minste :-)


På hjemturen tok vi båten, og det var et friskt pust - etter flere timer med to unger som var uenige mesteparten av tiden. Når bilturen var vel overstått og jeg endelig kunne kjenne på stillheten, ble jeg som et nytt menneske igjen. Vi sov over hos Live og Jesper. 1) For at vi mammaene kunne kose oss sammen etter ungene var lagt. 2) For å få gleden av å våkne opp til krangling. Neida, de leker også fint sammen, med visse små avbrekk. Sånn er det når to vidt forskjellige gutter prøver hardt å være bestevenner ;-) Jeg kaller det hat/elsk forhold!

Live og jeg vet å kose oss sammen da!

I dag var egentlig planen å dra i svømmehallen, men både Teo og jeg er totalt sausa. Forkjølelsen har virkelig tak på oss begge to. Derfor må vi nesten se an litt. Et kaldt basseng er kanskje ikke det rette da..


Foreløpig underholder barna oss med sang, musikk og generelt bråk :-) Akkurat sånn det skal være med to små barn under samme tak. Nå er dem faktisk venner. Ingen er sure. Ingen gråter. De bare smiler - sammen. God stemning :-)

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Så bra at dei vann i det minste ;)
Og venninde kvelda e godt, om man tek sej tida til det! Nyt det når du he sjangs :) Ha en flott søndag!