mandag 17. september 2012

What to wear?!

Det var ikke bare jeg som var sliten i dag. Ikke overraskende nok var også 3åringen helt kaputt etter barnehagen. I natt krysser vi fingrene for nok søvn, slik at vi kan få en ny dag i morgen med mer energi. Tvi tvi. Natten kan i hvertfall ikke bli noe verre enn forrige natten. Det gjelder å fokusere på det positive ;-)

Ellers er det store spørsmålet om dagen: what to wear?! Den lille bollemagen gjør sånn at jeg ikke får igjen noen bukser. Her går jeg med en strikk i livet, for å holde buksa på plass. Over har jeg store gensere for å skjule at smekken er åpen. Dass, det er et ord som kan beskrive hvordan jeg føler meg de fleste dager ;-) Heldigvis - for meg - kom jeg over en nettside i dag som selger mammabukser som ser veldig greie ut, til en fin pris. Tipper jeg har en del gravide lesere, så jeg tenkte jeg kunne tipse dere!

Mama-Licious heter nettsiden. Dette er visstnok mammakolleksjonen til Vero Moda. Jeg liker buksene til VM veldig godt, så derfor håper jeg at jeg blir fornøyd med disse to også. Det skal uansett bli godt å dra på seg to bukser som passer i livet, og som i tillegg ser bra ut på (forhåpentligvis)! De månedene i livet du føler deg freshest er ikke akkurat når du er gravid. Det er kanskje mest fordi du automatisk går for det komfortable; joggebukser, løse t-skjorter, osv. Jeg hadde ofte den "stilen" forrige svangerskap, og til tider trodde jeg nok også at jeg ikke så så "daff" ut som det jeg faktisk gjorde. Har lovet meg selv at jeg ikke skal havne der denne gangen. Det hadde jo vært hyggelig og følt seg litt ålreit som gravid også, mener jeg :-)

Nå får jeg legge bort dataen. En liten gutt gråter fra rommet sitt, stakkars. Det er tredje gang i løpet av dette innlegget. Det ser ut som vi kan få en ny natt med lite søvn og mye gråt, dessverre. Skulle bare ønske jeg visste hva som var skylden til gråten. Det får jeg nemlig ikke ut av han. Av og til hadde det vært greit å være tankeleser!

Snakk om kontraster fra starten av innlegget til slutten. Plutselig var det på'n igjen gitt. Man vet aldri med sånne små!

Ha en fin mandagskveld - med eller uten barnegråt!

7 kommentarer:

Ragnhild sa...

Julie har kjøpt seg mange fine på H&M ;o)

Véronique sa...

Er det ikke voksesmerter (eller hva det heter) han har?

Monica Jensen sa...

Ragnhild:
Jeg synes de var litt "stive" forrige gang, men har sikkert blitt bedre. Skal ta meg en tur innom HM en dag :)

Veronique:
Jeg tror ikke det er det denne gangen. Veldig ulikt tidligere i hvertfall, når han har hatt voksesmerter! :)

Anonym sa...

Jesper har hatt mange sånne netter. Endeløs gråt uten å kunne fortelle hva det var! Da var det frustrerende og vondt å bare sitte og trøste. Men det går over:D lykke til i natt snuppa. Klem live

Frøken K sa...

Ah.. Kjipt.. Og stakkars gutten din!

Jeg bestemte meg også for å ikke se ut som et dass (som jeg nok normalt ville gjort), og litt av det kan jeg vel takke jobben og mannen for! Har selv noen bukser fra merket, og fra H&M! De har litt ulik kvalitet på H&M, men det merker du fort når du prøver dem :-)

Monica Jensen sa...

Huff, ja, det husker jeg, Live. Her tror jeg han har litt vondt i hele kroppen. I natt var det i hvertfall armen, magen, rumpa, halsen og munnen som gjorde vondt ;) Han er passe forkjøla nå, så er nok derfor! Klem tilbake <3

Monica Jensen sa...

Frøken K:
Ja, det er viktig å ikke la seg forfalle bare fordi man er gravid. Da kan man lett føle at man mister seg selv litt oppi det hele også. Det er ingen god følelse!