onsdag 3. oktober 2012

Åpen himmel

Når man er 25 år og ikke plasker i søledammen på daglig basis lenger, kan det friste en sjelden gang å bevege seg ut i regnet når himmelen virkelig har åpnet seg. Slik som i dag. Jeg droppet derfor bilen, tok to paraplyer med meg og gikk bort til barnehagen. Overraskelse, liksom.


I barnehagen var alt av utetøy vått. De hadde jo svømt i gjørma i hele dag. Lillemann ble allikevel glad for å se at jeg hadde med paraplyer. Det snudde derimot fort når han skjønte at paraplyene var med fordi det regnet. Plaskregnet! Det toppet seg litt ekstra når han forsto at vi i tillegg skulle GÅ helt hjem i dette været.. Hvordan kunne hans forferdelige mor finne på noe så dumt?!


Hele veien gikk han og hulket som en krokodille. Jeg prøvde å dra opp stemningen med sang og morro. Men let's face it, det er sjelden det blir noen bedre stemning av at jeg synger. Jeg prøvde meg til og med på bæsjehumor. Vel, note to self: ta bilen neste gang det bøtter ned..

Allikevel er det ganske utrolig hvordan humøret snudde i det sekundet vi gikk inn døren. Da hadde den vonde gåturen på 5-10 minutter i regnet blitt glemt. Endelig var vi hjemme!

PS: det blir mye mobilblogging fremover. Begge pc-ene våres har tatt kvelden. Dét er en større bekymring enn at det regner ute spør du meg ;-)