tirsdag 2. oktober 2012

Enda en ting å se fram til

Vi har masse å se fram imot det neste året. Vi går en spennende og ny tid i møte, som trolig kommer til å by på desto flere søvnløse netter, men også enda mer kjærlighet. Dere som har barn selv vet hvor mye kjærlighet som følger med et lite nurk. Vi blir en familie på fire. Vi blir komplett.

Nå kan vi også glede oss litt ekstra til sommeren 2013. Etter den noe patetiske sommeren vi har lagt bak oss værmessig, var vi begge enige om at vi ville unne oss en tur til varmere strøk neste sommer. En uke med garantert sol og varme. Det er godt for kropp og sjel.

I kveld var vi derfor litt gærne og bestilte ferietur, til oss fire. Reisemålet er Alcudia, Mallorca. Perfekt for små barn. Er ferien lagt opp for de minste, blir det desto bedre ferie for oss voksne. Neste år begir vi oss ut på en sydentur med en 4 åring og en bitteliten bebis. Det går bra ;-)

Under kan dere se et par bilder av hotellområdet/stranden. Hotellet heter Sunving Resort & Spa Alcudia.

Vi må med andre ord spare, spare, spare. Ferieturen får vi ikke akkurat kastet etter oss. Det koster å kose seg, og det koster litt ekstra å dra på slike barnevennlige steder. Til gjengjeld er vi derimot mer eller mindre garantert en flott ferieuke. Det er bra vi er tidlig ute ;-)

Wee! Det skal bli godt med litt ekstra D-vitaminer etter en lang og kald vinter!

2 kommentarer:

Tonje sa...

Så deilig det så ut! :) Drømmer også om sydentur, kunne reist allerede i morgen, hehe

Kom du deg på biblioteket i dag? :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Så deilig ;)
Kunne godt ha reist til syden idag jeg, og det hjelper ikke på at jeg får daglige oppdateringer fra mine foreldre som er i syden akkurat nå!