mandag 1. oktober 2012

GOD MANDAG ★

I går var vi og feiret søteste Emil. Han er ett eneste stort smil. Sjarmerer meg i senk hver gang jeg ser han :-) I tillegg til bursdagsbarnet og mange andre fine barn, var det en bitteliten bebisgutt der, på bare åtte uker. Det var ikke bare jeg som var opptatt av han. Teo var også overraskende opptatt av den lille. Han koste fælt og ville gjerne ha babygutten på fanget titt og ofte. Jeg ser storebror-potensialet i han. Jeg tror han kommer til å bli en flink storebror, og det er heller ingen tvil om at han gleder seg. Han fortalte stolt i går at mamma også har en baby i magen sin :-)


I dag nyter jeg en rolig dag. I morgen begynner alvoret. Jeg skal tilbringe den neste tiden min på biblioteket. Jeg bestemte meg nemlig i sommer for å ta opp fag nå utover høsten. Selvom jeg ble gravid, ville jeg holde det løftet jeg ga meg selv. Det er lettere å sette av tid til det , enn med en nyfødt i hus. Det er så mange år siden jeg har hatt nesa mi ned i en lærebok, så jeg må ærlig innrømme å si at jeg gruer meg. Samtidig skal jeg gjøre så godt jeg kan, og så får vi håpe det er bra nok. Å komme meg til biblioteket er nok viktig. Der er det ingen som kan stjele konsentrasjonen fra meg. Der er det kun læreboken og meg selv som er plassert i vår egen lille boble. Å finne riktig studieteknikk er nok viktig. Den fant jeg aldri på videregående. Det er lov å håpe at jeg finner den nå ;-) Selvdisiplin er tingen!


Ellers må jeg for alvor begynne å gjøre noe med det treningspratet mitt. Jeg skylder på lite energi. Og det er sant, energien er på bånn. Samtidig må jeg gjøre visse tiltak. De 2 kiloene jeg har gått opp til nå, har lagt seg rett på håndtakene mine - og der ser dem mer ut som 5kg. Jeg føler jeg har én stor bilring plassert rundt livet mitt. Med Teo struttet magen på denne tiden, og det var ikke mye å klype tak i på sidene, enda vekten viste flere kilo mer da, enn nå. Tidene forandrer seg - også formen på gravidmagen. Fortsetter det å legge seg på sidene kan dere snart bare omtale meg som kula. I tillegg er det jo veldig godt å bevege på kroppen, gravid eller ei :-)

Nå må jeg løpe ut døren. Vi sees plutselig :-)

1 kommentar:

Frøken K sa...

Wow, det er imponerende! Du klarer sikkert å finne en bedre studieteknikk enn på vgs, det er noe med å bli eldre pg mer motivert. det kjente i alle fall jeg på!
Men det skal sies at jeg er utrolig glad for at utdanning er over for en gooood stund fremover..