søndag 14. oktober 2012

God morgen!

Nå ligger jeg i sengen. Teo er nettopp blitt plassert foran barne-TV med en brødskive. På gjesterommet ligger Live og Jesper og sover. På gjesterommet som snart skal bli omgjort til et babyrom. Jeg både gruer og gleder meg til det. Gruer meg til å finne nye plasser til skrotet som er gjemt bort i skapene der inne, og gleder meg til å ha et rom hvor alle nye innkjøp kan få sin rette plass. Kanskje det blir lettere å handle inn da. Jeg siklet på en tynn beige dress her om dagen, men får meg fortsatt ikke til å kjøpe inn. Akkurat som sist. Aller første innkjøp blir vel gulpekluter denne gangen også, kjenner jeg meg selv rett ;-)

Vi hadde en rolig dag i går vi. Her hjemme. Teo og meg. Utover dagen dro vi innom mormor/mamma. Der ventet kaffe og litt selskap. Teo overfalt tante, tegnet oss alle sammen (jeg fikk piggsveis) og generelt var til underholdning - slik han pleier å være. Midtpunktet. Det blir nok rart å dele rampelyset med en annen liten tass fra mars/april av :-)


På ettermiddagen dro vi på senteret. Teo fikk låne en senterbil slik han ønsket, jeg fikk prøvd noen vintersko på han (det blir de samme type Viking-skoene som alle år tidligere - jeg er fornøyd med dem), og så møtte vi Live og Jesper. Gutta fikk spise på Mc'ern og leke i lekeslottet. Stor stas for små gutter!


Da vi kom hjem til oss ble de badet og ordnet klare for sengen. Deretter ventet sofakos og lørdagsgodt. Perfekt avslutning på en rolig og fin lørdag for Teo - sammen med bestekompisen sin :-)

Vi mammaene lagde istand biff og hadde Sex&Singelliv maraton så fort ungene var i seng. Ansiktsmaske var en selvskreven greie for å dra jentekvelden vår fullt ut. 


Kvalitetstid med en veldig god venninne!

Nå tramper luringen ekstra hardt over gulvet her. Ikke med vilje selvsagt, og absolutt ikke i håp om å få liv i Jesper ;-) Vi sees! Ha en fin søndag :-)

1 kommentar:

mammaKine sa...

Hørtes ut som en fiiin dag :-) KLEM!