lørdag 6. oktober 2012

Hallo nattesøvn

Dette har vært en effektiv dag, etter en nokså lat morgen. Nicklas hadde sin første lørdag på gudvethvorlenge han kunne sove lenger enn åtte. Da er det greit og ikke mase for mye om å få noe ut av dagen og alt det der. I kjent stil våknet han før 10, for deretter å vekke dråget - that would be me!


Jeg lå på ryggen i senga og tok livet med ro. Kjæresten ligger ved siden av meg, og kommer plutselig med tidenes kompliment: "Så tynn du var når du lå sånn!" Ehm, takk, ikke så tynn ellers assa? Å være snart fire måneder på vei setter kanskje litt spor på kroppen, spesielt på midtre del ;-) Han er som et lite barn noen ganger, som spyr ut gullkorn. Fine mannen min 


Ellers har vi fått hentet litt nytt til hjemmet. En 50" TV, til Nicklas sin store glede. Han mener han endelig slipper å bruke kikkert hver gang han skal se på TV. Jeg må innrømme, på tross av at den ble et blikkfang i stua, at det var sykt deilig å sette seg ned i sofaen å se hva som faktisk er på TV :-)

Vi har også fått ny seng. En stor og god Jensen seng. Herr-e-gud. Hallo nattesøvn! Nå er vi forberedt til netter med både én og to unger i senga (forhåpentligvis ingen). Den er også litt mer ryggvennlig enn hva den forrige sengen var. Jeg gleder meg til i natt jeg :-)

Det er svigermor som har gitt oss disse tingene altså. Vi vant ikke i Viking Lotto her om dagen.. Det er ikke nytt, men det er nytt for oss. Sengen er så god som ny. Vi er heldige vi :-)

Nå skal vi innom Eirik og Teo for å levere litt ting der, og så skal vi videre til svigermor for å spise middag. Har blitt mye løfting hjemme nå, så det skal bli godt å hvile bekkenet/ryggen/hoftene litt.
God lørdagskveld :-)

1 kommentar:

Ragnhild sa...

Grattis med nytt ! Det fortjener dere ;o)