fredag 12. oktober 2012

Litt stiv i maska

Når katten er borte danser musene på bordet! Good girl gone wild! Her tar jeg helt av på en fredagskveld. Mannen er borte, vet dere.. Så var det over til det faktum at jeg har en 3åring sovende i rommet ved siden av, og en liten bebis som spreller i magen min. Ikke noe good girl gone wild her i gården nei ;-) Stille og rolig fredagskveld, med nok av tid til meg, meg og atter meg!

Jeg har spist nok sjokolade. Til og med nok potetgull. Nå er jeg kvalm. Søte ting gjør meg kvalm nå om dagen, og jeg spiser derfor svært lite dritt. Dét er nok en kontrast fra forrige gang. Da var det skytteltrafikk fra sjokoladeskåla og inn i munnen min. Det kan forklare de 20 kiloene forresten... Ellers driver jeg med litt pampering. Ansiktsmaske. Den grønne. Det er ikke ofte (ca aldri) jeg tar meg tid til sånt ellers. Når kjæresten er hjemme løper jeg ikke på badet for å kline grønn gjørme i ansiktet på meg selv akkurat. Vanskelig å kline når man er så stiv i ansiktet, vet du! Uansett.. I dag er kvelden for sånt. Sjokolade, potetgull og stive masker :-)


Jeg har kapret Nicklas sin side av sengen. Han har den harde delen. Den vi begge ønsket. Siden jeg er så snill fikk han viljen sin.. I natt skal jeg breie meg over hele sengen helt alene. Vel, hvertfall fram til Teo kommer tuslende inn og tar over 70% av den vel og merke. 

Ellers står alt bra til her i heimen. Nå skal jeg vaske ansiktet og forsvinne inn i drømmelandet. Ny dag med nye muligheter i morgen, sammen med den andre mannen i mitt liv. Gleder meg :-)

Ingen kommentarer: