fredag 12. oktober 2012

Mannefri og helgekos

Denne helgen er kjæresten i Bergen, noe som betyr at Teo og jeg har alenehelg her hjemme. Det er bittersøtt. Alltid koselig når vi tre er samlet. Samtidig får jo vi en helg der vi kan gjøre akkurat som vi vil fra morgen til kveld. Litt ordentlig mor og sønn-tid. Det er alltid godt. Spesielt i disse gravide dager. Lillemann har mange spørsmål. Han gleder seg veldig, men samtidig er det nok litt rart å tenke på at mamma ikke bare skal være mammaen hans og at Nicklas ikke bare skal være Nicklas'n hans.

Teo: Hvorfor blir Nicklas pappaen til babyen?
Meg: Det er fordi mamma og Nicklas er kjærester, og da må jo han bli pappaen til babyen (ehh, hva svarer man på sånt..? Ta regla om hvordan man lager barn? Står over enn så lenge jeg..)
Teo: Åja! Men vil ikke Nicklas være Nicklas lenger?
Meg: Joda, Nicklas vil alltid være Nicklas. Pappaen til babyen og stepappaen din. Nicklas'n din.
Teo: *fornøyd*

Det er ikke lett å vite alt når man bare er 3-4 år :-)

Ellers gikk gårsdagen med til å lese. På ettermiddagen løp jeg innom HM, grabbet med meg en ny strikkegenser og gravidbukse, og løp videre til doen for å bråskifte. Jeg merker godt allerede at jeg har visse begrensninger i klesveien. Nå har jeg i det minste to bukser å bytte på. Gull!


Etter dobesøk og skifting møtte jeg Svigermor på Egon for å spise middag. Vi dro deretter innom Benedickte i Oslo, og så videre til Drammen for å se Nicklas spille kamp. Han spilte en bra kamp, men det endte dessverre med ettmålstap. Vi på tribunen opplevde tapet som litt ekstra surt, for vi møtte jaggu en gjeng primitive supportere. De buet, ropte dritt og kunne tydeligvis -alt- om håndball - samtidig ingenting. Vi så litt rødt alle sammen. Spillerne derimot ble bare mer trigget. Spesielt Nicklas. Han tok tommelen opp i været og fortsatte å score mål ;-) My kind of guy!

I dag har jeg også lest. Det er vel for det meste det dagene mine går med til nå. Håper nervene roer seg ned jo lenger ut i boka jeg kommer. Lov å håpe hvertfall ;-)


I tillegg har jeg tatt fram vinterskoene mine. Herregud. Smør på føttene! Jeg er kanskje en av få som faktisk synes det er digg at vinteren er på vei. Strikkegensere, vintersko og skjerf passer meg utmerket nå!


Ellers er mamma på besøk nå i kveld. Vi tre har kost oss med taco, og i skrivende stund er hun på rommet og synger barnebarnet sitt i søvn :-) Så snart han sover skal vi ha filmkveld. Det er ikke ofte vi gjør sånne ting sammen, men i dag derimot..


Avslutter med å ønske dere alle en koselig fredagskveld :-)

Og til kjæresten; vi savner deg alltid 

3 kommentarer:

Anonym sa...

hehe god fredag ;) Kos deg med filmen, den er jo så fin ;)
Perfekt film for oss gravide vettu ;)
Vi skal se en komedie som heter Hall Pass :)

Tonje sa...

Åh, jeg synes Teo er så skjønn! Det er så mye rart og moro de sier og tenker på i den alderen...

Jeg liker forresten veldig godt sånne type innlegg, som har litt sånn hverdagspreg (?) (litt baby, litt skole, litt familie - litt sånn: this is my life) =D

Stå på videre med lesinga, jeg har trua!

Klemklem

Stine sa...

Så koselig fredag!
Jentene mine har også forskjellig pappa (Tuva er 3 år) og det går så godt som bare det! Hun er til pappaen sin annenhver helg og fullt klar over at pappaen til Live skal være her hjemme. Noen tanker er det nok, men hun vet ikke om noe annet =)

Ha ei super helg