tirsdag 9. oktober 2012

På stedet hvil ★

Jeg vet det har blitt mye prat om historie de siste dagene. Som dere skjønner har tankene mine stort sett vært ned i historieboken. Jeg vil klare dette. Virkelig. Jeg er også veldig flink til å legge et stort press på meg selv. Så stort press at jeg heller blir stresset, og alt går mot sin hensikt. Nå har jeg derimot skjønt at når hjernen stopper opp er det på tide med en pause. I kveld har jeg pause, så får jeg ta tak i problemstillinger og andre historiske tider i morgen :-)

Hva med litt nytt om svangerskapet? Interessant for noen, uinteressant for andre. Jeg kan ikke gjøre alle fornøyde, men si gjerne ifra om det er noe du ønsker jeg skal skrive mer om :-)


Jeg er straks 16 uker på vei. Tiden går innmari sakte nå. Jeg ser fram imot alt nytt som skal skje de neste månedene; å få vite kjønn, og at den kommende pappaen og storebroren skal få ta litt del i livet inne i magen min. Jeg er nok også en av dem som ikke synes det er superstas å gå gravid sånn generelt. Det er en fantastisk stor opplevelse, som jeg virkelig er glad for å få oppleve, samtidig sitter jeg litt med følelsen av at livet mitt står på pause. Den samme følelsen hadde jeg i svangerskapet med Teo, men jeg kjenner litt mer på den nå. Samtidig er det viktig å nyte hvert øyeblikk, for det tar jaggu ikke lang tid før man savner både magen og livet inni magen. Dette er jo trossalt en utrolig spennende tid på så mange måter :-)

Magen min vokser ikke stort. Hvertfall ikke som jeg legger merke til. Inni magen gjemmer det seg en liten bebis på omtrent 12 cm. Allikevel synes jeg magen ikke har blitt noe større de siste fire ukene. Den eneste forskjellen er vel at den har blitt rundere. Totalt ulikt fra forrige svangerskap, da den var både stor og spiss på denne tiden. Nå føler jeg meg fortsatt bare småtjukk og utilpass, og gleder meg veldig til den lille kulen begynner å ta form. Jeg har jo så mange kjoler og gensere som venter på meg. Jeg må bare få den derre magen på plass først ;-)

Ellers har den lille begynt å gi litt liv fra seg. Jeg har i et par uker allerede kjent små bobler. Den siste tiden har dette føltes mer ut som bittesmå spark. Det er en herlig følelse, men sparkene kommer sjelden og jeg må virkelig konsentrere meg for å kjenne dem. I skrivende stund er det bevegelser til høyre i magen. Det er godt med en liten bekreftelse fra den lille :-)

Nå har jeg en date med TV-en og sjokolademelken. Det eneste søte jeg orker å dytte i munn. Sjokolademelk glir derimot veldig lett ned... Jeg skal koble av, å legge historie 100% vekk. Deilig med avbrekk på kvelden etter minsten er lagt. Kos deg i kveld, du også :-)

4 kommentarer:

Véronique sa...

Nydelig mage du har ♥

Klem

Ragnhild sa...

Gleder meg med deg <3 Blir spennende når dere får vite kjønnet! :D

Elisabeth Ingeborg sa...

Forstår godt at historie tar mye av din tankegang for tiden!
Vil gjerne høre mer om hvordan du har det som gravid! :)
Er spennende å følge andre som er gravide ;)
Spesielt siden du er i samme båt som meg, venter nr.2...
Håper du får en fin uke videre ;)

Ragnhild sa...

Du kler briller forresten!! :)