mandag 8. oktober 2012

På'n igjen!

Fram til jeg har funnet en studieteknikk som passer for meg (jeg har fått noen tips), bruker jeg litt lang tid på å komme meg gjennom kapitlene. Skulle jeg lest fra perm til perm hadde det jo gått fort. Nå skal jeg derimot forstå, huske og kunne gjenfortelle. Den er litt verre..! Jeg har gitt meg selv så så mange sider jeg skal lese hver dag. På biblioteket i dag kom jeg halvveis. Jeg har nok å gjøre i kveld med andre ord. På biblioteket i dag tok nemlig alle andre mennesker opp mye av konsentrasjonen min. Folk som pratet, folk som snufset, folk som knirket med stolen.. Det er ikke så mye som skal til før jeg faller ut av teksten. Til gjengjeld har jeg virkelig fått terpet på det første kapittelet, og husker overraskende masse. Ja, jeg kan faktisk fortelle i korte drag om alt jeg har lest. 19 kapitler senere skal jeg sitte med den samme følelsen ;-) Hoho!


For anledningen har jeg fått lånt meg selv en PC. Det er litt enklere å skrive oversiktlige notater på en PC enn for hånd. Da har jeg også et annet redskap enn mobilen å blogge fra, når jeg føler jeg trenger pauser ;-)

Vel, ha en fortsatt fin kveld, tittere. Jeg får sette i gang. Tiden løper fortere enn at jeg rekker å holde følge. Har du forresten ikke meldt deg på give away'n min så må du gjøre det nå. Gøy for meg å sjekke etterpå, og se mange nye lesere som deltar :-) Kom igjen!

Klem fra meg**

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Ikke enkelt å finne perfekt studieteknikk nei, og kan tenke meg at magetrollet også gjør sitt for at konsentrasjonen ikke blir på topp!
Men husker fra da jeg studerte, at de som hadde barn, hadde best rutiner for studering ;)