mandag 15. oktober 2012

Uke for uke // 16

HEI!
Jeg titter innom fra sofaen i dag. Ryggen er vrang, og bekkenet verker både foran og bak. Sitte på et bibliotek er mer eller mindre umulig, så derfor halvligger jeg i sofakroken med historieboka i fanget og notatblokka ved siden av meg. Ikke den mest effektive leserformen skal jeg si dere. Samtidig må jeg høre litt på kroppen, og ikke minst smertene som sitter som et stramt belte rundt livet mitt.

For å klarne hodet tenkte jeg at jeg kunne komme med en ny ukes oppdatering. Det er ikke så mye som forandrer seg fra uke til uke, men nye ting kan fort skje i løpet av et par uker. Da er det greit å kunne gi de som finner det interessant en oppdatering ved å fylle ut under :-)

Termin: 31 mars.

Magebilde: Jeg tok et bilde i går kveld. Det viser i det minste at kula begynner å ta form. Den har kommet seg veldig de siste dagene.

På vei: 16 uker + 3 dager

Kjønn: En veldig splittet magefølelse, men blir minst overrasket om det er en jente ;-)

Navn: Vi har vel blitt enige om Noah hvis det er gutt. Når det kommer til jentenavn er vi derimot uenige. Jeg vil Alva. Nicklas vil Mille. 

Aktivitet innenfra: Ikke lenger i tvil. Kjenner både bevegelser og små "dult" fra lille.

Babyens leie: Svømmer nok rundt. Vet den ligger til venstre i magen.

Utålmodig: Både ja og nei. Det er tøft med disse ekstra smertene og livet står litt på pause føler jeg, så det gjør hvertfall ikke noe om den kommende tiden går litt fort ;-)

Innkjøp til babyen: Foreløpig ingenting. Vet Svigermor og den kommende tanten har shoppet litt da :-)

Utstyr som mangler: Nesten alt. Det meste er solgt etter storebror.

Vektøkning: +3kg

Barnerom ferdig: Nei, det blir foreløpig brukt som gjesterom.

Strekkmerker: Ingen hittil, men har noen etter forrige svangerskap.

Kynnere: Har hatt noen i det siste. Kommer etter aktivitet eller hvis jeg har anspent meg veldig.

Matkikk: Ingenting. Liten matlyst om dagen egentlig.

Plager: Fortsatt veldig sliten. I tillegg har jeg mye vondt. Sitter veldig sentralt i bekken, korsrygg og hofter - slik som før. Eneste er at jeg nå i tillegg kjenner det veldig godt i lysken. 

Fødselen: Den tenker jeg ikke så mye på enda, men har jo et stort håp om at dette skal bli en mindre medisinsk fødsel enn sist gang. Jeg håper også at den kan starte naturlig, og ikke etter modningspille og løping i trapper på sykehuset ;-) Har fått fødeplass på Ullevål denne gangen også, og det ser jeg på som veldig betryggende!

Tungt: De dagene jeg har ekstra vondt, er det tungt. I dag er en tung dag sånn kroppslig sett!

Søvn: Så lenge lillemann sover godt på natten, sover jeg også godt :-)

Humør: Jeg spurte Nicklas om dette, bare for å få et ærlig svar fra en annen enn meg selv ;-) Han mente at humøret mitt stort sett kunne beskrives som veldig bra. Phu! Da har jeg ikke bommet helt når jeg har tenkt det samme selv, hehe.

 Sykehusbagen: Den tar jeg nok i mars. Sist gang pakket jeg den da jeg var på overtid. Altså, ikke noe jeg stresser med foreløpig ;-)

Neste kontroll: Har neste kontroll hos jordmor 25 oktober, og time til ordinær ultralyd 30 oktober.

Nå til slutt vil jeg minne dere på give away'n jeg har gående. Jeg trekker en vinner i løpet av dagen, og hittil er det ikke mange påmeldte. Vinnersjansen er derfor passe god :-)

Nå får jeg fortsette, før det er på tide å hente luringen i barnehagen. Ha en fortsatt fin mandag. Vi sees i kveld. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: