tirsdag 16. oktober 2012

Vinneren er trukket

Jeg lovte jo å trekke en vinner i går kveld, men da klokken bikket 22 var jeg så kake at det eneste jeg tenkte på var å komme meg i seng. I mellomtiden var det et par ekstra som rakk å melde seg på, så det var jo fint. Til sammen var det kun 25 deltakere. Alle fikk et nummer hver, og så ringte jeg kjæresten som er på jobb og ba han si et nummer. Han sa 4.


Den heldige vinneren denne gangen ble Kristine Solli. Jeg gliste litt når nettopp hun ble trukket ut som vinner, i og med at hun er en venninne av meg, og straks blir vi jaggu naboer også. Du fortjente derimot dette settet, som nybakt tobarnsmamma. 

Dere får titte med, for om ikke lenge kommer det en ny give away. Alltid kjekt med litt gaver før jul ;-)

PS: Hvis noen derimot ønsker å bestille dette settet, kan dere sende meg en mail. mon_jensen@hotmail.com.

Ingen kommentarer: