lørdag 3. november 2012

BURSDAG

Nå er alt klappet og klart for morgendagens bursdagsfeiring. Kaka står ferdig pyntet i kjøleskapet, geléen er til avkjøling, bord er dekket, godteposer er pakket og ballongene er hengt opp. Tenk, lillegutt kommer til å lyse opp når han ser at hjemmet vårt er omgjort til en skikkelig barnefest. Han sin fest :-)


Jeg må ærlig innrømme at jeg har grudd meg litt. Kanskje aller mest fordi det som regel er totalt kaos i barneselskaper. Forskjellen er derimot at dette er Teo sin fest, og ingen andre sin. Det gjør det også litt mer spesielt for mor. Da jeg kom i gang nå i kveld med å ordne i stand, grudde jeg meg ikke lenger. Jeg begynte å glede meg. Nå klarer jeg nesten ikke å vente til i morgen. Dette er han sin aller første ordentlige barnebursdag. Sånt er gøy for en snart 4 år gammel gutt asså - og dermed også gøy for mammaen ;-)


I tillegg vet jeg at det er opptil flere små gutter som gleder seg, ikke bare bursdagsbarnet. Jeg har fått meldinger fra mødre som melder at sønnen deres har sovet med invitasjonen, at sønnen deres ikke prater om noe annet, og at sønnen deres nesten ikke klarer å vente. Det ligger med andre ord an til å bli en fantastisk feiring. Dèt fortjener gutten min det! Hipp hurra!


Jeg lurer på om jeg skal ta kvelden jeg nå. Det blir en lang dag i morgen. Dagen går med til feiring, kvelden går med til fest. Da må jeg lade opp, for sannheten er at jeg er egentlig ikke den natterangleren som jeg tidvis var før svangerskapet. Jeg pleide ikke akkurat å takke nei til nachspiel for å si det på den måten ;-) Nå derimot kan jeg i perioder sovne stående, med skjegget i postkassa. Ikke bare bare å bake små mennesker! 

Nattaklem fra en spent mamma**

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

God feiring i dag ! :)

Elisabeth sa...

God feiring i dag ! :)

Véronique sa...

Ha en kjempe fin feirin i dag :)

Klem

Frøken K sa...

Åååå, barnebursdag!! :-) Håper dagen har blitt vellykket idag :-)

Og ser at dere skal få en jente!! gratulerer så mye! Det er superfantasisk!!! :-)