onsdag 7. november 2012

Familie

Jeg tror kanskje jeg har nevnt før at vi er en stor familie? Det er vanlig å inkludere alle og enhver, og vi ender gjerne opp med å være nærmere 20 stykker på en helt vanlig liten bursdagsfeiring. Kjempekoselig, synes jeg. Familien vil jo ikke akkurat bli noe mindre med årene, så vi bør straks begynne å tenke på å investere i et større hus... I ettermiddag/kveld var det søsteren min vi skulle feire :-)


Med årene skal det nok bli greit å utvide familien på barnefronten. Nå er Teo eneste minstemann, og han nyter selvsagt å være familien sitt midtpunkt. For å underholde han, girer man han opp. I dag var han tiger store deler av feiringen. Man kan jo si at lille tiger var en hyper tiger - noe overtrøtt og noe høy på sukker. Om han sto for underholdningen? Oh yes!

Bestemor var med for anledningen, og det var ikke vanskelig å se at hun ble sliten av aktiviteten. Tydeligvis er det ikke like mye sprell på sykehjemmet der hun bor for tiden ;-) Vel, så er han jo bare fire år da. Girer man opp, får man tåle konsekvensene av det også. Barn er barn - og godt er det! Jeg trenger kanskje ikke å nevne at lille luring sovnet i dét vi begynte å kjøre hjemover? 


Til helgen samles store deler av familien igjen. Da for å feire Teo. Gutten er heldig - i år blir det nemlig ikke mindre enn fire feiringer for han, til sammen hos mamma og pappa. Snakk om å dra ut bursdagen i det lengste. Han klager ikke akkurat over det ;-) For første gang er det nemlig gøy å ha bursdag!

Nå skal jeg "lande" etter kveldens feiring. Tappe vann i badekaret, tenne et par lys, sette på musikk - og bare slappe av før det er sovetid. Kjæresten er ute og skifter dekk. Høres nesten like behagelig ut det, stakkars. Brr!

God natt!

Ingen kommentarer: