mandag 5. november 2012

Nytt leketøy

Den fine bursdagsgutten har hatt en topp dag. Ettermiddagen tilbrakte vi med Mormor, Tante Isabelle og Onkel Michael. Jeg trengte litt hjelp til å spise opp kakerestene, så derfor ble det en mini-feiring på selve dagen også. Jeg blir nemlig fortsatt svært kvalm av søtsaker, men når det er såpass tilgjengelig vil det ikke si at jeg klarer å motstå fristelsen for det. Med andre ord må det ut av mitt hus. Frister det med sjokoladekake som smaker himmelsk godt (om jeg skal si det selv), så får du ta turen ;-)

Ellers er det ikke bare Teo som har fått et oppdatert utvalg av leker de siste dagene. Jeg er nemlig også ganske heldig, og har fått hentet mitt nye leketøy. Nemlig det splitter nye kameraet mitt :-) Man kan ikke ha små barn i hus, og ikke noe kamera. Det har jeg spesielt fått erfare nå i helgen, da lillegutt feiret fire år, og jeg ikke kunne knipse bilder!


Samsung NX1000 heter kamerat. Jeg digger det! Nå har jeg ikke fått testet det ut så mye, men det tar klare bilder, det er lett å skjønne, det er lite, og det er skikkelig skikkelig fint ;-)


Med dette kameraet kan jeg filme i HD, jeg kan laste bilder direkte opp til telefonen/mail/facebook, og jeg kan ta klare, fine bilder uavhengig av lys. Dette har blitt kåret til best i test i samtlige tester, og vinner også over speilreflekskameraer. Prisen var heller ikke så alt for ille. Ja, det koster, men det hadde et annet kamera også gjort. Jeg har erfart at bildekvalitet er viktigere enn prisen i det lange løp, så lenge prisen kommer overens med lommeboken din så klart :-) Et kamera som er perfekt til mitt bruk på alle måter!

Her om dagen dukket noe annet artig opp i postkassen min. Det skal jeg vise dere i morgen. Det som er ekstra gøy er at en av dere skal få muligheten til å vinne akkurat det samme. Stay tuned ;-)

Ingen kommentarer: