fredag 2. november 2012

Planleggingsdag ...

Etter tre dager oppå hverandre så vel egentlig både Teo og jeg fram til en dag i barnehagen. Få leke litt med noen andre enn den dølle mora si, blant annet. Når jeg ble minnet på at det var planleggingsdag i barnehagen i dag derimot, tenkte jeg vel mitt. Tanker som at dette kan fort bli en slitsom dag streifet vel hodet mitt. Vel, det trengte jeg ikke å tenke, for vi har hatt en SUPER dag sammen :-)

Det hjalp kanskje for meg å komme med et hjertesukk i går kveld. I dag hadde jeg nemlig en ny giv og en ny innstilling. Lillegutt har vært sola selv. Vi har med andre ord vært venner i hele dag, og har virkelig kost oss sammen. Man trenger virkelig en sånn dag etter et par tøffe dager med mye frustrasjon fra begges side. Jeg er så glad for at det var planleggingsdag i dag, sånn at vi fikk mulighet til å avslutte hverdagsuka på denne måten!


Vi hadde en rolig start på dagen hjemme. God frokost, latter, spilling og lek. Utover dagen dro vi til Hanne. Hun var nemlig hjemme med Milla og Magnus. Det er så sjelden vi ser hverandre, så det var koselig å få litt tid sammen i dag - både for store og små. Teo trengte nok å få litt tid med andre barn også. Barn leker trossalt på en litt annen måte enn voksne ;-)


Nå er vi hos Mamma for å spise middag. Hverdagsluksus! Etter middag skal vi hjem for å ordne i stand til morgendagens bursdagsfeiring. 10 små gutter blir de. Heii, det blir liv. Er det lov å si at jeg gruer meg litt? Haha! Grugleder meg er vel heller mer riktig å si. Vet det kommer til å bli toppen av lykke for Teo å feire sin aller første ordentlige barnebursdag :-)

Avslutter her. Dinnertime! Kula og jeg trenger mat. Snakk om skjelving og kvalme som velter over meg hvis jeg ikke er flink til å holde blodsukkeret mitt stabilt. Det skal bli godt med mat nå ja :-) God kveld!

Ingen kommentarer: