onsdag 7. november 2012

Tidlig på'n

Klokken viser 10:21, og jeg har straks vært våken i seks timer. Her i hus var det tidlig på'n i dag. Vi fikk nemlig selskap av en liten gutt i natt, for første gang på omtrent en uke. De siste dagene har han sovet hele natten igjennom i sin egen seng. Flink! Han spurte pent om han kunne stå opp, og jeg sa ja. Etterpå kikket jeg på klokka. Jeg trakk det tilbake fort, og ba han legge seg, men det kan jeg vel si at ble en umulig sak. Han lå i sengen, men han var ikke fornøyd for å si det på den måten. Note to self: se alltid på klokken før du svarer på det spørsmålet!


Jeg har rukket å gjøre husarbeid, kjøre kjæresten på jobb, besøke mamma i Ski, og nå er jeg hjemme igjen. Skal ikke stå på effektiviteten sånn på morrakvisten ;-) Mamma og jeg skulle egentlig på tur, men lite søvn for min del betyr veldig mange kynnere. Med en øm mage måtte jeg avlyse med halen mellom beina. Nå ligger jeg på sofaen, med fyr i peisen, og skal ta meg et par vel fortjente timer på øyet. Jeg må nemlig lade opp til prosjekt: skaprydding! Vi har en stor leilighet, men dessverre kan vi ikke skryte av noe særlig bod-plass. Det betyr at mye må kastes, og mye må få en ny plass. Dette er det første steget mot et babyrom. Hittil har jo det rommet blitt brukt som gjesterom/roterom ;-)

Nå faller øynene igjen her. Gravide trenger mer søvn, sa du? Det holder med andre ord ikke med 4 timer søvn på ett døgn. Gjesp..!

Ingen kommentarer: