torsdag 8. november 2012

UFF

Nå har vi så vidt begynt å rydde plass til én til. En liten jente, som med tid og stunder komme til å ta opp mye plass. Leiligheten er stor (i underkant av 120kvm), men lagringsplass er det heller verre med. Vi må med andre ord kvitte oss med litt av hvert, for å lage plass til nytt. Vi har startet med klesrommet. Både Nicklas og jeg har enorme mengder med klær, men bruker svært lite av det. Hvorfor skal vi ta vare på det da? Det er alltids andre som trenger disse klærne mye mer enn oss!


Å kvitte seg med klær når man er gravid er ikke nødvendigvis en enkel sak. I et svakt øyeblikk var det nesten så jeg kastet hele skapet mitt, for ingenting av det passer lenger, og jeg kan ikke forstå at det noen gang vil passe igjen. Heldigvis røk ikke hele kleshaugen med. Da kan det tenkes jeg hadde angret til sommeren - og det er ikke sikkert lommeboken min hadde blitt så fornøyd heller ;-) Mange gamle "favorittplagg" ble derimot med i posene til UFF. Plagg som har overlevd utallige kasterunder, men som ikke overlevde denne gangen. Trolig ene og alene på grunn av kulen på magen min. Kjenner jeg meg selv rett vil de ikke bli savnet - og igjen, det er bedre at noen andre faktisk bruker dem. Klær skal jo ikke være til pynt. Dem skal brukes!

Klesrommet vårt er mer eller mindre ferdigryddet. Som dere kan se er det ikke akkurat tomt, men nå har vi litt ledig plass - og mer plass blir det etter siste sortering som gjenstår + innkjøp av flere kurver. Plass klar for å lagres med andre klær. Klær etter Teo som rett og slett ikke kan gies bort. Ulltøy, lite brukt yttertøy, osv. Det er ingen selvfølge at vår lille jente skal gå med rosa fra topp til tå, nei. Her får vi heller kompensere litt med rosa luer og smokker på kalde vinterdager ;-)

Snart skal jeg begynne på prosjekt: gjesterom. I skapene der er det mye dritt, men også "dessverre" mye vi må ta vare på - som vi ikke aner hvor vi skal plassere. Luksusproblem! Jeg hadde ingen anelse hvor mye rot vi faktisk har klart å skjule. Nå vet jeg derimot, og det klør i fingrene mine etter å få orden i alle skap og skuffer. Redebyggingen har begynt for fult!

1 kommentar:

Tonje sa...

Så flink du er, Monica! :)
Burde tatt en skikkelig oppryddning her og, for vi bor på 74 kvm med enormt dårlig planløsning, og lite oppbevaringsplass..

Og en blå jakke og dress innimellom alt det rosa vesla kommer til å få er slett ikke dumt! ;)

Vi har også tatt vare på en del etter Seb som kommer til å bli brukt igjen, men med rosa eller rødt tilbehør til :P