søndag 11. november 2012

Vinn vinn // Unikt og personlig

Jeg har jo lovet dere en aldri så liten give away. Grunnen til at innlegget ikke blir publisert før nå, har en enkel forklaring: pink eye!


I går fikk jeg noe skarpt inn på øyet mitt. Der og da gjorde det vondt, men det roet seg heldigvis fort. Utover kvelden ble øyet sårere og sårere. Det rant fort, og siden øynene mine renner rett som det er nå om dagen, fikk jeg et nytt "kosenavn" av kjæresten. Nemlig Hormonica ;-) Det var først i dag at han forsto hvor vondt det faktisk gjorde. Vi trodde nemlig det ville roe seg over natten. Der tok vi feil. Jeg våknet opp i dag med et øye som verket så intenst at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg har tydeligvis fått et rift(?) inne på øyet, og er det én ting jeg har lært i dag, så er det at jeg aldri skal undervurdere øyevondt. Oh.My.God. Jeg blir rett og slett gal!

Øyedråper-og salve lindrer for en liten stund. Ellers er øyet mitt igjen, med en konstant brennende foss ut av det. Det føles ut som jeg har gråstein på hele øyet. Ikke orker jeg sterkt lys, ikke klarer jeg å fokusere på én ting, ikke klarer jeg å se noe annet sted enn rett fremfor meg. Live sa jeg måtte komme meg til legen, for det er jo trossalt øyet mitt det er snakk om. Jeg skal ta opp tipset hennes i morgen om det ikke har roet seg. Dette er nemlig vondt, og jeg føler meg til dels handikappet!

Jeg har hatt ettermiddagen helt for meg selv. Teo har vært i familieselskap med pappaen sin familie. Nicklas er i Sandefjord for å se på kamp (han er skadet, ellers hadde han spilt). Jeg ville tatt med kakerestene i hus og brukt ettermiddagen min hos en venninne. I stedet har jeg ligget rett ut med øyet igjen. Det er det eneste jeg har orket! Uansett - nok om dét. Så lenge jeg ikke blir blind er jeg fornøyd ;-)

Over til give away'n. Husker dere det fine nye iphonedekselet mitt? :-)
(vennligst ignorer de stygge neglene)


Nå har jeg fått lov til å dele ett ut til en av dere lesere. Et helt unikt iphonedeksel som dere kan designe helt selv. Alt fra farge, til bilder, til tekst. Det er kjempelett, og det tar ikke mange dagene før det dukker opp i din postkasse :-) Se www.caseapp.no

Alt dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en kommentar under dette innlegget, og i tillegg like facebooksiden til caseapp: https://www.facebook.com/caseapp.net. Del gjerne konkurransen med dine venner, eller søk meg opp på facebook (monicajensen.org) og lik min facebookside også. Det er derimot ikke et must. Det hadde bare vært hyggelig ;-)

Lykke til - håper alle mine flotte lesere melder seg på. Man vet jo aldri - kanskje nettopp DU vinner! :-)
Nå får jeg fortsette å dryppe øyet mitt. Øyedråper, I love you!

PS: Vinneren blir trukket om en uke, 18. november.

24 kommentarer:

birgitte sa...

Jeg er med ;) Liker dei på facebook ;)

bk_bv@hotmail.com

God bedring med øyet ;)

Elisabeth Ingeborg sa...

"jippi" tenkte jeg sa jeg såg give away! Men "søren" tenkte jeg, da jeg såg det var til iphone! Jeg har da ikke iphone!!! :P
Lykke til med give awayen :)

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen! Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

Charlotte sa...

Jippi..knuser iphonen titt og ofte så et deksel hadde vært perfekt;)

Klem charlotte

Véronique sa...

God bedring :)

Klem!

Anonym sa...

GOD bedring. Det verste jeg noen gang har opplevd er faktisk akkurat det samme, på begge øynene. Det var helt jævlig. Vet ikke om det faktisk var rift eller hva, men det gikk over etter to døgn. Det føltes som noen stakk kniver inn i øynene mine, HELE tiden. Kunne ikke lukke de, og måtte bare se rett frem. Var på legevakten men de fant ikke ut av det.. På meg gikk det hvertfall over , til slutt. God bedring!

Simon sa...

Jeg er med! :))
zuperman_93(ætt)hotmail.com

Eirik sa...

God bedring! :)

kckolnes.blogg.no sa...

ღ Blir veldig gjerne med ღ

Likt siden din på facebook og liker den andre fra før av ღ

Krysser virkelig fingrene for har utrolig lyst på et av bilde med datteren min på ღ :)

ღ Så ønsker jeg deg god bedring med øyet ღ

charlotte_kolnes@hotmail.com ღ

monica k sa...

jeg har likt caseapp på facebook.
håper å vinne så jeg får fresha opp min svarte iphone

SynneBerteig sa...

Har likt!!:)
synneberteig@hotmail.com

Marte Tarlebø Jacobsen sa...

Jeg er med! :)

Marte.tj@hotmail.com

Jinggirl sa...

Jeg er med!
Hilsen Anna Jenssen
anna.pinki@gmail.com :)

Hilde sa...

Er med.
Og god bedring :-)

Monica's Verden sa...

Da har jeg likt begge Facebook sidene.Jeg har likt innlegget og dermed delt innlegget.....

Ønsker øyet ditt kjempe masse god bedring...
Ønsker deg også en super uke videre.
Stor hilsen fra Monica Karin
canim_monica@hotmail.com

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååå, syns dette er en utrulig kul og personlig gave:) Du er veldig gavmild;))))))))))

Digger, liker g deler videre og ønsker alle en hææææææææærlig uke:))

Mvh
Merete Svartis Ludviksen
merete1974@hotmail.com

Tina T sa...

Jeg vil gjerne være med :)
tina.triger@live.com

og god bedring til øyet. Det er sinnsykt vondt!

Anonym sa...

Hei. Jeg har gjort det som er påkrevd av meg. Jeg håper jeg blir den heldige vinneren.

Kontakt meg; andrea.hjeldnes@hotmail.com
Mvh Andrea

Maria Myhre sa...

:-) Pomeranianmaya@hotmail.com
Mvh Maria Myhre

Vilde Stensrud sa...

Jeg er med og har likt! Vildemarie97@hotmail.com

Kristine Hasseleid sa...

Jeg er med
kizil_crisi@hotmail.com

Tom Kenneth Green sa...

Likt på facebook :D
Så jeg er med :)


tomkgreen@hotmail.com

Margrethe sa...

Hei, jeg vil gjerne være med :)
Uff, det der så ikke godt ut, du MÅ gå til lege!
margrethekarijord(ætt)gmail.com

Anonym sa...

Jeg er med :) Har likt siden deres på facebook :)

God helg :)

Mvh Stine R
tyvenlia@live.no