søndag 2. desember 2012

Adventsøndag

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.


Første Søndag i advent er en rolig dag her hjemme. Julebordet var hyggelig, stille og rolig for vår del. Med en kjæreste som ikke var i verdens beste form, og meg som gravid, ble det sånn i år. Jeg slapp med andre ord å slepe noen inn i bilen i natt, noe jeg forsåvidt er rimelig fornøyd med. Vi kjørte hjem rundt klokken 2, og våknet opp i grei form i dag. I dag har kjæresten bestemt at vi skal gjøre ingenting. Vi skal med andre ord bare ligge på sofaen i hele dag, og gjøre ingen verdens ting. Det er en større utfordring for meg enn hva dere kan tenke dere altså, evig rastløs som jeg er. Allikevel tror jeg at jeg skal gjøre så godt jeg kan i dag, før lille luring kommer hjem i ettermiddag, og ting går litt mer i ett igjen. Jeg har nemlig godt av en rolig dag jeg også! Med andre ord skal dere ikke se bort ifra at det dukker opp flere blogginnlegg i løpet av dagen. Noe må jeg jo finne på fra sofakroken, annet enn å se på ski ;-)

Jeg kan vise dere litt fra leiligheten. I år blir julen rød, grå og hvit. Mindre rødt enn i fjor. Smaken forandrer seg. Allikevel har det sneket seg inn noen nisseluer rundt omkring. Det må til. Det er jo det som er jul for små barn!


Leiligheten fylles med deilig lukt av jul. Takket være denne lille saken fra Body Shop, med tilhørende duftdråper. Verdt hver eneste krone, om jeg skal si det selv!


Julesokken henger klar utenfor rommet til Teo. To små gaver venter på han i dag. Nissen har ikke glemt han. Jeg gleder meg til å få han hjem senere i dag. Som sagt før, julen er magisk med små barn. Gleden, forventningene og stjernene i øynene hans er uslåelig. Bedre og bedre blir det for hvert år :-)


På rommet hans står et lite juletre på kommoden hans. Julenissen og reinsdyret har også funnet sin plass. Der sitter de for å passe på han, i år som i fjor :-)

Ha en fortsatt fin 1.advent. Vi "sees" nok litt senere i dag 

Ingen kommentarer: