fredag 14. desember 2012

Et hav av kjoler

Jeg har jo flere ganger uttrykt min frustrasjon over mangelen på fine klær til gravide. Da spesielt kjoler som passer inn til jul-og nyttårsfeiring. Det er mye kjedelig i butikkene. Når man da i tillegg titter fort over alle fine kjoler som hadde sittet som et skudd før svangerskapet, kan man bli en anelse deprimert - før man tar seg selv sammen og trøster seg med at "neste år, da....". Vel, jeg har funnet en løsning på problemet. Her om dagen fikk jeg nemlig et tips på bloggen om å sjekke ut Asos sin nettbutikk. Der har de virkelig noe for enhver smak - også i mammaavdelingen. Jeg måtte styre meg for og ikke bestille mer enn hva jeg faktisk trenger. Jeg endte til slutt opp med to kjoler. En jeg kan bruke til hverdags og pynte opp til fest. En annen som skriker nyttårsaften - da den har glitter (wee) som jeg har etterlyst lenge. Man kan bli litt bitt av glitterbasillen, spesielt nå i jula. 


Bestiller man med expresslevering får man kjolene på døren innen noen få dager. Jeg venter mine når som helst nå. Det er vanskelig å vite hva slags størrelse man skal gå for. Jeg har hørt at det er normale størrelser der - hva nå enn det vil si. Jeg føler selv jeg ligger midt mellom to størrelser, så jeg gikk for den største. Let's face it, jeg blir ikke akkurat mindre! Håper disse to allikevel vil sitte fint nå i jula, slik at jeg kan føle meg litt fin jeg også ;-)


I tillegg kom jeg over en gravidkjole på HM til 199,-. Den hang gjemt bak alt mulig annet ræl. En svart, elegant, figurnær kjole, med et fint snitt. En kjole som er svart (slankende), og som det er lett å pynte opp. Til min store glede passer jeg fortsatt inn i størrelse S når det kommer til HM sine klær. Er det én ting jeg ikke er helt fortrolig med om dagen, så er det vektoppgangen nemlig. Jeg tror jeg er en person som lett legger på meg i et svangerskap. Kroppen min har nok behov for det. Jeg er da virkelig ikke i mindre bevegelse eller noe mer usunn på matfronten enn de fleste andre. Vekten har i hvertfall steget mer enn hva jeg hadde håpet på nå som jeg er 25 uker på vei. Jeg håper det stopper litt opp nå, og at jeg ikke runder samme vektoppgang som forrige svangerskap. Det skal riktignok godt gjøres. Da var jeg så til de grader hektet på sjokolade, og spiste med begge hender. Nå derimot klarer jeg å styre meg litt mer. Det kan være fordi jeg er klar over at sommeren 2013 kommer rimelig tett opptil fødsel, og jeg har store planer om å tilbringe den i bikini. Da er det greit om jeg føler meg bittelitt vel. Lov å håpe hvertfall ;-) Sommeren 2009 følte jeg meg i hvertfall som en bleik deigklump, og det siste jeg ønsket var å ta på meg bikini. Det var ingen god følelse. Det tok med andre ord tid før babyvekten forsvant!

Nå skal jeg fikse håret litt, og titte gjennom klesskapet. Kjæresten og jeg har date i kveld. Vi skal ut å spise. Jeg har store planer om å spise meg enda litt tjukkere på årets andre pinnekjøtt-måltid. Vanskelig å tenke på vekt når julematen frister i lange baner. God fredagskveld!

3 kommentarer:

Frøken K sa...

Åh, jeg elsker asos! Min redning både gravid og ikke :)

Jona sa...

Åh tusen takk for tips :) Jeg shopper for det meste på Amazon og ellers på H&M og mamalicious. Skal sjekke ut Asos, så kanskje jeg å finner nyttårskjolen til gigamagen min ;) 27 uker på vei :)

Monica Jensen sa...

Det er definitivt ikke siste gang jeg handler på asos nei ;)

Mottok kjolene mine i dag. Jeg gikk for str 38. Burde nok gått for 36, da de var litt for store begge to. Glitterkjolen skal jeg derimot beholde. Rekker ikke bytte den før nyttår dessverre,og så får jeg bare gjøre det beste ut av den. Den grå kjolen MÅ byttes. Ble veldig i overkant stor!

Gleder meg til å unne meg et par hverdagsantrekk på nyåret ;)