lørdag 22. desember 2012

Girlsnight

Jeg skal straks løpe ut av døren. I ullkjole og skoletter for anledningen. Om jeg skal ut på vift? Neida. Det blir en rolig jentekveld hjemme hos Live. Med god mat på bordet og beina høyt. 


Som dere ser utfra bildene, har magen begynt å komme seg. Det er riktig nok ikke bare magen som vokser. Føler rumpa eser ut i rekordfart om dagen... Er det sånn det er å vente en jente? Jeg føler meg enorm. Mye større enn i forrige svangerskap på samme tid, da både vekten og symfysemålet var en del hakk høyere enn hva det ligger på nå. Ser fram i mot de tre neste månedene med skrekkblandet fryd. Noe sier meg at det blir noen tunge måneder! 

Om jeg er utålmodig? Det er et vanskelig spørsmål. Jeg nyter virkelig her og nå, for jeg vet at det blir hektisk nok fra våren av. Jeg setter så pris på å kunne gi Teo min fulle oppmerksomhet. Jeg setter så pris på alenetiden med den fine kjæresten min. Jeg setter så pris på friheten som følger med en 4år gammel guttebass, fremfor en nyfødt lita ei som er totalt avhengig av mammaen sin på alle måter. Samtidig gleder jeg meg jo veldig til å bli kjent med baby M, og at vår familie kan starte på denne nye epoken med et nytt familiemedlem i hus. På mange måter føler jeg nemlig at livet står på pause i et svangerskap. Jeg føler meg heller ikke som meg selv. Det skal bli godt å få meg tilbake. Samtidig skal det bli fantastisk med deilig babylukt i huset, bløte kinn og knirkelyder. Det skal bli fantastisk å se Teo som storebror, og Nicklas som pappa. Det skal bli fantastisk å ha to små å elske, og all gleden som følger med det  La meg si det sånn; det gjør ikke noe om de neste tre månedene går fort ;-)

Nå løper tiden fra meg her. Got to go! Ha en fin kveld. Tenk, det er bittelille julaften i dag!
Klem fra meg**

6 kommentarer:

Live sa...

Hei:) syns du ser helt superbra ut! Veldig fin kjole, og for en snerten babymage:) jeg er ca. like langt på vei som deg, om jeg ikke husker feil. Jeg har termin 1.april, med min første. Får en liten gutt:) og derfor syns jeg det er veldig spennende å følge deg! Hvor mye har du gått opp i vekt dette svangerskapet, og forrige, på samme tid? (Om jeg kan spørre om det..) hvordan er formen om dagen? Jeg er så glad for at du skriver akkurat hvordan du føler, og ikke gir inntrykk av at alt er som en dans på røde roser hele tiden, setter jeg utrolig stor pris på, det skal du vite:) håper kvelden har vært fin, og at dagene fremover blir uforglemmelige:) klem fra Live

Frøken K sa...

Du ser jo smashing ut og så fresh! Kan ikke påstå jeg var det under svangerskapet, hehe. Til gjengjeld har jeg knapt touchet joggebukser etter den verste sårheten i underlivet gav seg.. Driver med ubevisst pynting, hehe.

Håper du og den fine familien din får en strålende jul! :)

Anonym sa...

så fin kjole :) hvor har du kjøpt den?

Monica Jensen sa...

Live:
Så gøy med termin på akkurat samme tid (nesten) :) Gratulerer med en liten guttebebis i magen. Bare å glede seg :)

Tusen takk for komplimentet forresten <3 Sånt varmer et hormonelt gravidhjerte :D

Synes det er viktig å være ærlig på en blogg. Fortelle om gode OG dårlige dager. Ellers er det jo ingen poeng å blogge i det hele tatt, tenker jeg :) Det håper jeg folk setter pris på med min blogg; at den først og fremst er ærlig :)

Jeg skal finne fram skjemaer fra forrige svangerskap, og gi deg svar på det du lurer på :)

Monica Jensen sa...

Frøken K:
Takk for fine komplimenter. Det varmer litt ekstra på de dårlige dagene <3

Ja, man vet å legge bort "gravidklærne" etter endt svangerskap igjen :D ubevisst pynting er et must :D

Håper du og lille frøken får en fin jul, og at du koser deg og legger tankene litt på is <3 Sender deg en stor klem :)

Monica Jensen sa...

Anonym:
Tusen takk :) Den er kjøpt på HM for en liten stund siden!