fredag 28. desember 2012

Late romjulsdager

Her nytes late romjulsdager med svært lite på timeplanen. Teo og jeg har kost oss mye hjemme bare oss to. Vi har hatt litt besøk, og vi har vært litt på besøk. Vi har med andre ord fått gjort mye, men samtidig veldig lite disse dagene. Det har vært deilig, men vi begge to har nok kjedet oss litt innimellom. Men som mine foreldre sa; "du har godt av å kjede deg litt". Kanskje det stemmer? 


I dag kom vi oss ut en tur også. Det var utrolig friskt og deilig. Vi tok med rumpeakebrettet og gikk på jakt etter små bakker å teste det ut i. Dessverre litt for mye is fremfor snø, men turen i seg selv var veldig fin. Vi stoppet innom noen venner som faktisk har lyst på vannkopper. Der fikk ungene lekt og herjet, og da det var blitt mørkt ute kledde vi godt på oss igjen, og tuslet hjemover. Da var det godt for en liten gutt å komme hjem til en varm stue, krype under dyna i sofakroken, og bare vente på at mamma (også ofte kjent som tjeneren..) skulle mekke middag.


Nyttårshelgen skal Teo feire med pappaen sin. Vi har annenhver jul-og nyttårsaften, og siden ingen av oss har noen spesielle planer følger vi den vanlige samværsavtalen. Det betyr at han skal en hel langhelg til pappaen sin nå. Jeg har vært limt fast til han i hele ettermiddag. Jeg har susset så mye på han at han til slutt ble lei (det er faktisk ikke ofte han blir lei av mamma sine suss - enn så lenge). Jeg har sagt at jeg elsker han ca tusen ganger. Når han er borte mer enn normalt (noe som er tilfelle denne jula) tar savnet litt overhånd, og mor i hus kan bli på kanten til sentimental (nei, sier du det? høres ikke kjent ut i disse gravide dager...). Samtidig har jeg lovet meg selv å sette pris på denne helgen. Det blir jo trolig den siste langhelgen kjæresten og jeg får sammen før det er barn her hjemme 24/7. Det er også en av de allers første langhelgene der håndball ikke har stått på timeplanen. Med andre ord skal denne nyttårshelgen nytes - og så får jeg bare tenke på at Teo faktisk har det helt topp der han er. Heldigvis har vi telefoner, og de blir nok flittig brukt - i likhet med hver helg han er borte fra meg ;-) Hønemor, sa du? Det er vel heller det at et lite hei er hyggelig for oss begge to. Han oppdaterer meg kjapt om hva han driver med, jeg hører nøye etter, sier at han må kose seg, og så legger vi på - fornøyde begge to!


Hva planene er for helgen? Det tar vi akkurat som det kommer - for en gang skyld. Ingen barn. Ingen håndball. Ingen jobb. Vi kan gjøre akkurat som vi vil, når vi vil. Hva gjør man da a? :-)

2 kommentarer:

Silje mamma til Robin og Lillebror i magen sa...

God romjul Monica ;)
Vi skal bort på middag imorgen,så juletre fest på søndag også bort til et vennepar og feire nyttår med de og andre venner. God helg ;)

Frøken K sa...

Man nyter hverandre uten andre forstyrrelser!! :D
Kos dere maks!! :)